Ξεκίνησαν εργασίες στην γέφυρα της Διάβας

25 Ιανουαρίου, 2016 10:34 Επιμέλεια: /

DSC_5644_DCE

Δουλειά έπιασε σήμερα πρωί πρωί ένας φορτωτής  στην κοίτη του ποταμού κάτω από την γέφυρα της Διάβας με σκοπό να διαμορφώσει το χώρο έτσι ώστε να υπάρχει εύκολη πρόσβαση στα μηχανήματα που θα προβούν ρίψη μεγάλων ογκόλιθων στις βάσεις των βάθρων που στηρίζουν τις κολώνες που φαίνεται να κινδυνεύουν.

Αυτό είχε προαναγγείλει στην επίσκεψή του στη γέφυρα το πρωί του Σαββάτου ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κος Μιχαλάκης , συνοδευόμενος από την προϊσταμένη τεχνικών Υπηρεσιών Τρικάλων κα Ευθυμία Καραγιάννη και τον αρμόδιο των τεχνικών Υπηρεσιών Περιφέρειας κο Στάμο Διαμαντά.

Μέλημα της Περιφέρειας και δη του κου Αγοραστού είναι η αποκατάσταση της γέφυρας να γίνει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και να πληροί  όλους τους κανόνες ασφάλειας.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.