Ξεκίνησαν οι επισκέψεις στα Κοινοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Μετεώρων

admin
admin
26 Μαρτίου 2020, 13:35

Ξεκίνησαν όπως είχε ανακοινωθεί τις επισκέψεις στα Κοινοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Μετεώρων ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας κ. Θώμος Γιώργος και ο Αντιδήμαρχος Περιφέρειας Τομέα Β’ κ. Παπανικολάου Γιώργος, τηρώντας πάντα τα μέτρα και τις αποστάσεις ασφαλείας που ορίζουν οι εγκύκλιοι του Υπουργείου Υγείας.

Στις 24/03 επισκέφθηκαν τα χωριά Ασπροκκλησιά και Αγιόφυλλο, σήμερα 26/03 επισκέφθηκαν τα χωριά Αμπέλια, Κλεινός και Χρυσομηλιά και αύριο 27/03 έχει προγραμματιστεί να επισκεφτούν τα χωριά Πεύκη, Κορυδαλλός, Παναγία και Τρυγόνα.

Σκοπός των επισκέψεων είναι να καταγραφούν οι  ανάγκες των κατοίκων, όπως αυτές έχουν δημιουργηθεί μετά την εφαρμογή των αναγκαστικών – περιοριστικών μέτρων, λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαιτερότητες της κάθε τοπικής κοινωνίας.

Επίσης στόχος των επισκέψεων είναι και η ενημέρωση των κατοίκων μέσω των Προέδρων για τους κανόνες υγιεινής και τα μέτρα που πρέπει να τηρούνται για την προστασία της Δημόσιας Υγείας.

Από το γραφείο Δημάρχου

  • ΝΤΙΝΟΣ Αρχοντης

    Τα μεγάλα λόγια και το φαίνεσθαι κυριαρχεί στη δημοτική αρχή του Δήμου μας .Αγνοεί συστηματικά την ουσία των εκάστοτε προβλημάτων- πολύ δε περισσότερο τώρα με την τρομακτική κρίση λόγω κορονοιου- και επιδίδεται σε σπασμωδικές ενέργειες χωρίς καμία στρατηγική.
    Οι πολίτες έχουν μπουχτισει με μια δημοτική αρχή που ο επικεφαλής της έχει υιοθετήσει τις κοκορομαχίες ως καθημερινή πρακτική, αγνοώντας παντελώς μεθόδους και λύσεις στα πραγματικά προβλήματα του Δήμου.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .