Ξεκίνημα γα την Φιλαρμονική Καλαμπάκας

9 Νοεμβρίου, 2015 19:04 Επιμέλεια: /

filarmoniki enarxi (7)

Η Δημοτική Φιλαρμονική Καλαμπάκας άνοιξε σήμερα  της πύλες της,  και θα λειτουργεί στο ΚΕΓΕ Καλαμπάκας ,σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο που δημιουργήθηκε  για να φιλοξενήσει και να στεγάσει το όνειρο όλων , τη Φιλαρμονική της πόλης μας.

Στις 6:00 το απόγευμα σήμερα  , έγινε  παρουσίαση του εμβλήματος ,  των οργάνων , των  στόχων και του τρόπου λειτουργίας της Φιλαρμονικής και στη συνέχεια δόθηκε  το πρόγραμμα σε όλους τους σπουδαστές.

Υπεύθυνοι Καθηγητές για την εκμάθηση είναι ο Θωμάς Μαυρατζάς και ο Κώστας Λάμπας , ενώ το τμήμα τελεί υπό την αιγίδα της Μουσικής σχολής και την Διευθύντρια κα Κουτσαλιάρη.

Η παρουσίαση έγινε παρουσία του Δημάρχου Καλαμπάκας κου Σινάνη ο οποίος δήλωσε ότι ο Δήμος θα στηρίξει με όλα τα μέσα την Φιλαρμονική και έκανε πρόσκληση προς όλους τους Καλαμπακιώτες να αγκαλιάσουν το συγκεκριμένο εγχείρημα. Υποσχέθηκε δε αν η Φιλαρμονική είναι έτοιμη για δημόσια εμφάνιση στις 25 Μαρτίου , ο Δήμος θα έχει έτοιμες και τις στολές.

Η κα Κουτσαλιάρη καλωσόρισε όλους όσου βρέθηκαν για το ξεκίνημα της Φιλαρμονικής , υποσχόμενη ένα λαμπρό μέλλον και ιδιαίτερες ημέρες για την πόλη.

Ο κος Μαυρατζάς παρουσίασε μίλησε για τον σκοπό , τους στόχους και παρουσίασε το σήμα ( έμβλημα ) της Φιλαρμονικής Καλαμπάκας.

Ώρες λειτουργίας Δημοτικής Φιλαρμονικής Καλαμπάκας :

Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή

17:00 – 21:00

Μαθητές της Δημοτικής Φιλαρμονικής μπορούν να γίνουν παιδιά από 10 ετών και άνω αλλά και ενήλικες.

Η φοίτηση στη Δημοτική Φιλαρμονική είναι δωρεάν.

filarmoniki enarxi (17) filarmoniki enarxi (18) filarmoniki enarxi (16) filarmoniki enarxi (19) filarmoniki enarxi (20) filarmoniki enarxi (21) filarmoniki enarxi (22) filarmoniki enarxi (23) filarmoniki enarxi (24) filarmoniki enarxi (25) filarmoniki enarxi (26) filarmoniki enarxi (27) filarmoniki enarxi (28) filarmoniki enarxi (15) filarmoniki enarxi (14) filarmoniki enarxi (13) filarmoniki enarxi (12) filarmoniki enarxi (11) filarmoniki enarxi (10) filarmoniki enarxi (9) filarmoniki enarxi (8) filarmoniki enarxi (7) filarmoniki enarxi (6) filarmoniki enarxi (5) filarmoniki enarxi (4) filarmoniki enarxi (3) filarmoniki enarxi (2) filarmoniki enarxi (1)

 

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.