Ξεκινάνε και πάλι οι εργασίες Αγροτικής οδοποιίας στο Καστράκι – Το έργο ήταν ενταγμένο στο πρόγραμμα ¨Μπαλτατζής¨ αλλά οι εργασίες διεκόπησαν λόγω μη χρηματοδότησης

5 Ιουλίου, 2016 13:32 Επιμέλεια: /

Untitled

Το έργο περιλαμβάνει την ασφαλτόστρωση πέντε τμημάτων αγροτικών δρόμων της Τ.Κ. Καστρακίου, συνολικού μήκους 5.084 μ. περίπου, όπως αυτά σημειώνονται στην γενική οριζοντιογραφία της μελέτης.

Πιο αναλυτικά:

  • Το πρώτο τμήμα μήκους 477 μ. περίπου και πλάτους 4μ., βρίσκεται στη θέση «Γωνιά Καστρακίου», με αφετηρία την Εθνική οδό Καλαμπάκας – Ιωαννίνων και πέρας τον στάβλο του Απόστολου Γεωργέ.
  • Το δεύτερο τμήμα μήκους 942 μ. περίπου και πλάτους 4μ., βρίσκεται στη θέση «Λεύκες» με αφετηρία την Εθνική οδό Καλαμπάκας – Ιωαννίνων και καταλήγει στο στάβλο του Γεωργίου Ζαρακότα.
  • Το τρίτο τμήμα μήκους 920 μ. περίπου και πλάτους 4μ., βρίσκεται στη θέση «Μαγκλάρας» με αφετηρία την Εθνική οδό Καλαμπάκας – Ιωαννίνων και καταλήγει στη διασταύρωση της Αγίας Παρασκευής.
  • Το τέταρτο τμήμα μήκους 1.187 μ. περίπου και πλάτους 4μ., βρίσκεται στη θέση «Αμπέλια» με αφετηρία τη θέση «Ντραϊνα» και πέρας τη θέση «Ροξιόρι».
  • Το πέμπτο τμήμα μήκους 1.558 μ. περίπου και πλάτους 4μ., βρίσκεται στη θέση «Παντοκράτωρ» με αφετηρία την οδό Καστρακίου-Μετεώρων και πέρας τη θέση «Ησυχαστήριο Βαρλαάμ».

Η Δημόσια και Κοινοτική Συμμετοχή της πράξης προς εγγραφή στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων ανέρχεται σε 446.500,00 € (από τον παραπάνω πίνακα το ποσό ΣΑ) και επιμερίζεται ως ακολούθως:

ΚΩΔ. Πράξης: 2014. ……………
1: Προϋπολογισμός (σύνολο Α):446.500,00 €.

Η πίστωση τρέχοντος έτους (2014) στο Π.Δ.Ε. ανέρχεται σε 1,00 €
2: Προϋπολογισμός (άλλες δαπάνες): 0,00 €.

Η πίστωση τρέχοντος έτους στο Π.Δ.Ε. ανέρχεται σε 0,00€
Η ίδια δαπάνη (Συμμετοχή Δήμου) ανέρχεται σε: 0,00 €
όπως δείχνουν τα νούμερα το έργο εντάχθηκε , δημοπρατήθηκε αλλά η πίστωση ήταν 1,00 ευρώ !!

Ο ανάδοχος ξεκίνησε τις εργασίες , διαμόρφωσε τον δρόμο , έριξε χαλίκια αλλά σταμάτησε αφού δεν μπορούσε να χρηματοδοτήσει ο ίδιος την κατασκευή του έργου.

Πριν λίγες ημέρες έγινε προσπάθεια και φαίνεται τα πράγματα ξεμπλοκάρουν.

Αποφασίστηκε από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων να γίνει μεταφορά του έργου στο πρόγραμμα Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας (Π.Α.Α.) 2014-2020.

Το ποσό που αναγράφεται στον πίνακα μεταφοράς φτάνει τι 213.773 ευρώ συμπεριλαμβανομένου και του Φ.Π.Α.

Είναι σίγουρο πως αν αυτή την φορά τα χρήματα είναι προς διάθεση , το έργο θα πραγματοποιηθεί σε πολύ σύντομο χρόνο.

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.