Ξεκινάει στο Μαυρέλι η Γεώτρηση για την ανεύρεση πόσιμου νερού – Μελέτη του ΙΓΜΕ : Υπάρχει νερό αλλά άγνωστη η ποσότητα

4 Ιουλίου, 2016 18:32 Επιμέλεια: /

mayreli nero (2)

Εγκαθίσταται αυτές τις ημέρες έξω από το χωριό Μαυρέλι , το γεωτρύπανο που θα ξεκινήσει  τις εργασίες για την ανεύρεση πόσιμου νερού( μιας και μέχρι τώρα το νερό του χωριού είναι ακατάλληλο προς πόση) .

Μετά την Λαϊκή Συνέλευση και την απόφαση που πάρθηκε παρουσία τριών Βουλευτών του νομού  και του Δημάρχου Καλαμπάκας : <<  να αναληφθεί πρωτοβουλία από τον Δήμαρχο Καλαμπάκας και συνεπικουρούμενος από την παρούσα Δημοτική Σύμβουλο κα Χαρτοπούλου , τον Δασάρχη Καλαμπάκας , ένα μέλος της Επιτροπής και ίσως κάποιος άλλος , να ζητήσουν από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας να στείλει ειδικούς επιστήμονες για να συντάξουν μελέτη και να προτείνουν λύση που θα λύνει  το πρόβλημα μια για πάντα. Οι Κοινοβουλευτικοί θα αναλάβουν να προωθήσουν την μελέτη για να χρηματοδοτηθεί το έργο όσο το δυνατόν συντομότερα >>, ακολούθησε η επίσκεψη του Βουλευτή κου Σιμορέλη στο ΙΓΜΕ και η προσπάθειά του να προωθηθεί η επίλυση.

Υπάλληλος του ΙΓΜΕ ( καταγόμενος από την περιοχή του Δήμου Καλαμπάκας και ευαισθητοποιημένος για το θέμα ) με τα ανάλογα όργανα και την συνοδεία του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Καλαμπάκας κου Γιαννάκου , επισκέφτηκαν το Μαυρέλι.

Έλεγξαν όλες τις περιοχές που θα μπορούσε να υπάρχει νερό πόσιμο για να υδροδοτήσει το Χωριό , πάντα με γνώμονα την απόσταση από το χωριό , την ύπαρξη ηλεκτρικού ρεύματος κ.λ.π.

Όλα τα στοιχεία συγκεντρώθηκαν , αξιολογήθηκαν και βγήκε το συμπέρασμα ότι υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι θα βρουν νερό( δεν ξέρουν όμως την ποσότητα ) .

Σήμερα την περιοχή επισκέφτηκε ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κος Γιαννάκος μαζί με υπάλληλο του ΙΓΜΕ για να μεριμνήσουν για τις λεπτομέρειες έναρξης των εργασιών.

Το βάθος της γεώτρησης θα φτάσει τα 200 μέτρα και στο στρατοπέδου του Δήμου είναι αρκετά αισιόδοξοι ότι μέχρι τέλος Ιουλίου οι Μαυρελιώτες θ

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • Ρίθνων

    Ο Γιαννάκος πήγε σαν ειδικός η σαν οδηγός.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.