Ο Κώστας Αγοραστός ανακοίνωσε την δημοπράτηση της Γέφυρας Διάβας

27 Απριλίου, 2016 11:23 Επιμέλεια: /

mixalakis gefira (3)

Την ανακοίνωση για την δημοπράτηση της Γέφυρας Διάβας ανακοίνωσε δια του Ράδιο Σταγών ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Ο κος Αγοραστός μετέφερε ότι την Τρίτη είχε συνάντηση με τους Υφ/ργό Οικονομίας κο Αλέξη Χαρίτση  και τον Γενικό Γραμματέα Ανάπτυξης Παναγιώτη Κορκολή και του διαβεβαίωσαν  με Κ.Υ.Α ( Κοινή Υπουργική Απόφαση )  το έργο εντάχθηκε πλέον στο πρόγραμμα Φυσικών Καταστροφών με κονδύλι 4,7 εκατομμύρια ευρώ.

Μάλιστα για την ευχάριστη  εξέλιξη αυτή χθες βράδυ ο Περιφερειάρχης ενημέρωσε και τον Δήμαρχο Καλαμπάκας κο Σινάνη.

Ο κος Αγοραστός ανέφερε ότι η απόφαση  το έργο να εγγραφεί  εκτός του ΥΠΕΧΩΔΕ και στο Υπουργείο Ανάπτυξης επίσπευσε τις διαδικασίες .

Έτσι άναψε το πράσινο φώς προς την Περιφέρεια Θεσσαλίας να ξεκινήσει η Δημοπράτηση του έργου και συνάμα θα μπαίνουν και χρήματα στον εν λόγο λογαριασμό.

Ο κος Αγοραστός είπε ότι οι Υπηρεσίες της Περιφέρειας ξεκινούν τις διαδικασίας ( σύνταξη τευχών κ. άλλα. ) και μετά τις γιορτές θα γίνει η Δημοπράτηση. Είπε ακόμη ότι ο ίδιος έχει μεταβεί πάνω από 50 φορές στην Αθήνα και στα αρμόδια Υπουργεί , ώστε να προωθηθεί η κατασκευή του έργου.

Θεωρεί ότι η κατάσταση ήταν και είναι δύσκολη αφού τα Οικονομικά της Χώρας δεν βρίσκονται και στην καλύτερη κατάσταση. Συμμερίζεται δε και τις διαμαρτυρίες των κατοίκων  που πλήττονται άμεσα από την πτώση της γέφυρας και την δύσκολη πρόσβαση.

Τέλος εξήρε τις προσπάθειες των κκ. Σινάνη Χρήστο  Δήμαρχο Καλαμπάκας , Χρήστο Μιχαλάκη Αντιπεριφερειάρχη και Βουλευτών του Νομού για να υπάρξει αίσιο αποτέλεσμα.

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.