Ξεκινά το χορευτικό τμήμα του συλλόγου και στην Καλαμπάκα

3 Νοεμβρίου, 2015 11:41 Επιμέλεια: /

kria brisi sideri 2015 (27)

Ο Σύλλογος Απανταχού Κρυοβρυσιωτών «Ο Άγιος Μηνάς» ενημερώνει πως την ερχόμενη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 8-9, θα ξεκινήσει το χορευτικό του Συλλόγου της Κρύας Βρύσης στην Καλαμπάκα, στο οποίο μπορεί να εγγραφεί δωρεάν, όποιος το επιθυμεί.

Ο Σύλλογος, λαμβάνοντας υπόψη τα αιτήματα πολλών συγχωριανών για τη δημιουργία χορευτικού τμήματος και στην Καλαμπάκα, προχώρησε στην δημιουργία του,  διευκολύνοντας πολλούς συγχωριανούς και φίλους του συλλόγου που δεν έχουν την δυνατότητα μετακίνησης προς το χωριό, να συμμετάσχουν σε χορευτικό τμήμα που θα κάνει παραδοσιακούς χορούς στην Καλαμπάκα.

Το χορευτικό στην Κρύα Βρύση, συνεχίζει να πραγματοποιείται  κανονικά κάθε Κυριακή (5-6 αντρικό και 6-7 γυναικείο)  και έτσι θα συνεχίσει, με χοροδιδάσκαλο τον κ. Δημήτριο Μπέλλο που έχει την εποπτεία του χορευτικού από την ίδρυση του συλλόγου το 2012.

Για περισσότερα πληροφορίες για την έναρξη του χορευτικού στην Καλαμπάκα επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 6977-546035.

Με τιμή

Η Διοίκηση

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.