Ξεκινά η μετακόμιση ;

30 Ιουλίου, 2015 07:53 Επιμέλεια: /

dimarxio new 2_DCE

Σε  διαδικασία μετακόμισης  των κυριότερων διοικητικών του υπηρεσιών βρίσκεται , σύμφωνα με πληροφορίες μας , ο δήμος Καλαμπάκας  καθώς ο χώρος που υπενοικιάστηκε για να στεγάσει τις   συγκεκριμένες  υπηρεσίες , είναι   επιτέλους έτοιμος .

Ταυτόχρονα  όμως ξεκινούν και οι παρεμβάσεις διαμόρφωσης του χώρου στο δημοτικό μέγαρο ώστε να δεχθεί τις πολιτικές αρχές . Σύμφωνα με το σχέδιο της δημοτικής αρχής  θα διαμορφωθούν χώροι γραφείων  αντιδημάρχων  και άλλων υποστηρικτικών μέσων .

Το  ζήτημα που τίθεται βεβαίως  είναι αν απ΄ όλες αυτές  τις αλλαγές θα ωφεληθεί ο δημότης   κάτι που αναμένεται να αποδειχθεί μια και στο όνομα της εξυπηρέτησης του πολίτη – δημότη  δρομολογήθηκαν από την δημοτική αρχή οι αλλαγές .

Αγαπητοί μου , μάλλον σε δύσκολους καιρούς δρομολογήσατε την μετακόμιση !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.