Ξεκινά η ανακατασκευή της παιδικής χαράς στη πλατεία Δημουλα – Αλλάζει όψη και η πλατεία – Καμία περίπτωση για κυκλική μορφή στη κεντρική πλατεία

5 Ιουλίου, 2016 06:38 Επιμέλεια: /

13595790_10210158670183657_371564911_n_DCE

Στην πρώτη παιδική χαρά η οποία θα πληρεί όλες τις προδιαγραφές προχωρά μέσα στον Ιούλιο ο Δήμος Καλαμπάκας.

Συγκεκριμένα η παιδική χαρά που βρίσκεται στην πλατεία Δημουλά  θα ανακατασκευαστεί και αναμένεται μετά από χρόνια να ξανά πάρει και πάλι ζωή.

Μετά την παιδική χαρά της πλατείας Δημουλά αναμένεται να ξεκινήσουν διορθώσεις και σε άλλες πλατείες.

Όσον αφορά τη κατάσταση που έχει περιέλθει γενικά η πλατεία Δημουλά, ο κ. Σινάνης ανακοίνωσε πως η πρώτη παρέμβαση που θα γίνει είναι στο συντριβάνι που βρίσκεται στο πάνω μέρος της πλατείας.

Η σκέψη της Δημοτικής Αρχής είναι  το σημείο αυτό να κατέβει σε ύψος και να διαμορφωθεί αλλιώς.

Με το αν θα δοθεί και πάλι σε κυκλοφορία κάποιος δρόμος στη πλατεία Δημουλά ο κ. Σινάνης είπε ότι δεν χρειάζεται να γίνει κάτι τέτοιο.

Τέλος στα σενάρια για επαναφορά της κεντρικής πλατείας σε κυκλική έβαλε ο Δήμαρχος Καλαμπάκας καθώς όπως είπε δεν υπάρχει καμία μα καμία περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • ΟΧΙάς

    Ας ελπίσουμε ότι δεν θα δούμε κανένα τιμολόγιο 13.000 ευρώ για χρώματα!!!
    Γιατί τιμολόγιο για μπογιές ακούσαμε διαγραμμίσεις στην πόλη δεν έχουμε.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.