Βροντερό παρών έδωσαν για άλλη μια φορά οι Βλαχαβιώτες στην εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Βλαχαβιωτών «ΠΑΠΑΘΥΜΙΟΣ ΒΛΑΧΑΒΑΣ»

2 Ιανουαρίου, 2016 22:26 Επιμέλεια: /

DSC_4551_DCE

Βροντερό παρών έδωσαν για άλλη μια φορά οι Βλαχαβιώτες στην εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Βλαχαβιωτών «ΠΑΠΑΘΥΜΙΟΣ ΒΛΑΧΑΒΑΣ» που πραγματοποίησε και  φέτος στο  κέντρο  «Royal Palace – Πώχος» στην Καλαμπάκα .

Οι Βλαχαβιώτες παραβρέθηκαν στην εκδήλωση του συλλόγου τους καθώς είναι η ετήσια εκδήλωση που αποτελεί τρόπον τινά αντάμωμα .

Αρχικά πραγματοποίηθηκε η εμφάνιση των χορευτικών ομάδων που παρουσίασαν τον πλούτο της δημοτικής μουσικής παράδοσης και το γλέντι συνεχίστηκε μέχρι αργά .

Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρα οι Κώστας Σαφέτης και Δημήτρης Καρακώστας στο τραγούδι και τον Αλέξη Κασιάρα στο κλαρίνο. κάνοντας όλο το κέντρο να σηκωθεί για χορό που σίγουρα θα κρατήσει μέχρι το πρωί.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.