Βρυξέλλες

20 Νοεμβρίου, 2015 08:11 Επιμέλεια: /

sinanis+kaxri_DCE

Απανωτά  τα υπερτοπικά ταξίδια  του Δημάρχου Χρήστου Σινάνη  καθώς δεν  πρόκανε , που λένε ,  να επιστρέψει από το Βερολίνο  και την Κυριακή  πετάει για  Βρυξέλλες όπου  στις 23 και 24 Νοεμβρίου πραγματοποιείται  διημερίδα – εκδήλωση με τίτλο  «Δίκτυο Γεύσης Ελληνικής Κουζίνας» ,  τη συμμετοχή  πενήντα πέντε  Δήμων  από την Ελλάδα  και εικοσιένα  Αναπτυξιακών  εταιριών  όπου θα υπογράψουν σχέδιο  συνεργασίας  με την σύσταση   φορέα που θα έχει έδρα το Λεωνίδιο .

Δήμαρχε καλό ταξίδι και καλά αποτελέσματα στο ταξίδι αλλά φρονώ ότι έπρεπε να πάρεις παρέα τον Πρόεδρο του Καστρακίου καθώς  , απ΄ ότι ξέρω , και καλοφαγάς είναι και  καλός μάγειρας . Να τον βάλεις να σου μαγειρέψει ο Περικλής στην μέση της πλατείας  των Βρυξελλών και να περάσεις όσα μηνύματα θέλεις !!

Κατά τ΄ άλλα καλού κακού , για τους κακόπιστους , βγάλε καμιά φωτογραφία  μην πάθεις ότι ο Κάχρι με το ταξίδι που είχε κάνει στις Βρυξέλλες και ακόμα το αμφισβητούν !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.