Βρέθηκε λύση για το χρόνιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει το Μαυρέλι

21 Ιουλίου, 2016 10:24 Επιμέλεια: /

13816845_937971762978227_1239354061_n

Το πρωί της Πέμπτης σε δηλώσεις που έκανε στο Ράδιο Σταγών και στην εκπομπή του Βαγγέλη Γκιάτα ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κύριος Σινάνης σχετικά με το χρόνιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει το Μαυρέλι  με το μη διαθέσιμο πόσιμο νερό.

Ο κύριος Σινάνης ενημέρωσε ότι, ύστερα από μελέτη που ανέλαβε η ΔΕΥΑΚ, με την βοήθεια γεώτρησης βρέθηκε σε βάθος 200 μέτρων πόσιμο νερό και όπως τόνισε το νερό που υπάρχει στο συγκεκριμένο σημείο είναι επαρκές για να λύσει το πρόβλημα καθώς η πηγή δίνει περίπου 10 κυβικά νερό την ώρα.

Επίσης, τόνισε ότι για την ευκολότερη ολοκλήρωση του έργου θα χρειαστεί κάποια οικονομική βοήθεια και από άλλους φορείς καθώς χρειάζεται να πραγματοποιηθούν κάποιες εργασίες.

Παρόλα αυτά, ανέφερε ότι ο Δήμος σε συνεργασία με την ΔΕΥΑΚ θα ολοκληρώσει το έργο εντός Αυγούστου είτε έρθει η οικονομική βοήθεια είτε όχι.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.