Βρεθήκαμε με Υπουργό

29 Αυγούστου, 2015 08:26 Επιμέλεια: /

590_97e151b5df79a5c80ad9f05dcefaa94c_DCE

Μπορεί  , πέρα από κάποιες  βραχύβιες Υπουργοποιήσεις  Τρικαλινών  , ο νομός   μας να μην  είχε εκπροσώπηση  στην κυβέρνηση  αλλά  να που  στην υπηρεσιακή  υπό την Πρωθυπουργία  της κυρίας Θάνου , κυβέρνηση  , έχουμε έναν «δικό μας»  Υπουργό και μάλιστα σε κρίσιμο Υπουργείο . Τον  πτέραρχο  ε.α  Ιωάννη  Γιάγκο  ο οποίος με την πόλη μας  διατηρεί  οικογενειακούς   δεσμούς  .

Ο υπηρεσιακός  Υπουργός Εθνικής  Άμυνας  κ. Ιωάννης Γιάγκος είναι Έλληνας ανώτατος αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας εν αποστρατεία. Ήταν ανώτατος αξιωματικός (Αρχηγός) της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας, διετέλεσε Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας από τον Αύγουστο του 2009 ως τον Νοέμβριο του 2011, οπότε και αποστρατεύτηκε και γενικώς θεωρείται ένα κεφάλαιο για τις ένοπλες δυνάμεις .

Μήπως ο επόμενος Πρωθυπουργός θα πρέπει να εξετάσει σοβαρά το ενδεχόμενο να κρατήσει τέτοιους ανθρώπους και στο νέο υπουργικό Συμβούλιο ; Και μήπως τελικά είναι σωστό οι υπουργοί να μην είναι Βουλευτές ;

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.