« Βράβευση της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας Σκάκι Σταυρούλας Τσολακίδου από το Μουσείο Ελληνικής Παιδείας»

1 Σεπτεμβρίου, 2017 17:38 Επιμέλεια: /

_SAM3284

Την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου και ώρα 10 το πρωί θα επισκεφθεί το Μουσείο Ελληνικής Παιδείας η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στο Σκάκι, Σταυρούλα Τσολακίδου, συνοδευόμενη από τον κ. Βασίλη Θεοδωρίδη, Πρόεδρο του Σκακιστικού Ομίλου Καβάλας και Αντιπρόεδρο  της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας.

Το Μουσείο θα απονείμει Τιμητικό Βραβείο στην Πρωταθλήτρια για το ήθος της και την προσφορά της στο Ελληνικό Σκάκι. Στην συνέχεια στις 11 το πρωί θα ακολουθήσει αγώνας επίδειξης και η Σταυρούλα Τσολακίδου θα αντιμετωπίσει 25 σκακιστές στην Πλατεία Ρήγα Φεραίου της Καλαμπάκας. Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν το Μουσείο Ελληνικής Παιδείας, ο Δήμος Καλαμπάκας και η ΣΚΑ.ΚΙ. Τρικάλων.

22776863252_1e60f6d336_b

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.