Βραδιά διασκέδασης στη ταβέρνα «Πέρασμα» στο Ελάφι Καλαμπάκας

30 Δεκεμβρίου, 2016 09:30 Επιμέλεια: /

perasma_protoxronia

Η Διεύθυνση του καταστήματος «Το Πέρασμα» που βρίσκεται στο 15ο χλμ. Καλαμπάκας – Καστανιάς, στο Ελάφι έχει ετοιμάσει βραδιά διακέδασης για το καλύτερο ξεκίνημα του χρόνου.

Την Κυριακή 1η Ιανουαρίου το βράδυ είστε καλεσμένοι να διασκεδάσετε με το καλύτερο φαγητό – όπως χρόνια τώρα – και να χορέψετε με την ορχήστρα από τον Θοδωρή Χαλιάσο στο κλαρίνο και τον Γιώργο Ευαγγέλου στο τραγούδι και άλλους μουσικούς.

Οι τιμές οι καλύτερες και η είσοδος ελεύθερη για όλους…

Ταβέρνα «Το Πέρασμα» στο Ελάφι Καλαμπάκας. Η καλύτερη προταση για διασκέδαση την πρωτοχρονιά το βράδυ.

Από την Διεύθυνση του καταστήματος ευχές σε όλους για καλές γιορτές με υγεία. Ο νέος χρόνος να φέρει αγάπη και πολλα χαμόγελα.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.