Βούλιαξε

10 Ιουλίου, 2014 08:06 Επιμέλεια: /

DSC_7647_DCE

Πραγματικά βούλιαξε το πάρκο της Θεόπετρας από τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του τοπικού Πολιτιστικού Συλλόγου να στηρίξει τις εκδηλώσεις με τίτλο «ΘΕΟΠΕΤΡΑ 2014» .
Ωραία φεγγαροβραδιά , δροσούλα απίθανη , φωτισμένοι οι επιβλητικοί και με απίθανες φωτοσκιάσεις βράχοι , ωραία εδέσματα , κρασάκι , το κλαρίνο να αντιλαλεί και ο κόσμος παρέες – παρέες απολάμβανε με περίσσια απλότητα τα πλούσια ελέη του πλαστουργού και όχι την φτώχεια όπως μου είπε κάποιος θαμώνας όταν τον ρώτησα πως περνάει .
Ωστόσο το σημαντικότερο ότι όλα τα έσοδα της βραδιάς , όπως είπε ο πρόεδρος Δημήτρης Παπακώστας πάνε για την αντικατάσταση της στέγης του ενοριακού ναού .
Που παραπέμπουν όλα αυτά ; Μα στον ελληνικό κοινοτισμό , που αλλού .
Συγχαρητήρια σε όλους τους φορείς της Θεόπετρας που καταφέρνουν να μας διδάξουν τι κερδίσει ένα χωριό με την αγάπη , την ομόνοια και την συνεργασία !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.