Βούλιαξε ο Ασπροπόταμος – Τεράστιες ζημιές – Καταστροφές σε Χρυσομηλιά , Αϊδόνα και Παλαιοχώρι

Βαγγέλης Γκιάτας
Βαγγέλης Γκιάτας
11 Οκτωβρίου 2015, 11:20

Οι φωτογραφίες που μας έστειλε ο Αποστόλης Νταμάτης πριν λίγο , δείχνουν την τεράστια καταστροφή που προξένησε η νεροποντή που έπληξε την περιοχή σήμερα τα ξημερώματα.

Στο ύψος  της διασταύρωσης προς Κρανιά ο δρόμος εξαφανίστηκε και το ποτάμι παρέσυρε τα πάντα στο διάβα του , ενώ καταστράφηκαν και ιδιωτικές περιουσίες .

Ιδιωτικά μηχανήματα του Σωτήρη Ζαραμπούκα με χειριστή τον ίδιο και τον Αποστόλη Νταμάτη  ( δωρεάν)προσπαθούν να σώσουν και να αποκαταστήσουν ότι μπορούν.

Ο Δήμος Καλαμπάκας έστειλε ένα μηχάνημα να βοηθήσει αλλά μέχρι τώρα ( βάση λεγομένων) έχει αποκλειστεί από την απέναντι πλευρά του δρόμου που έγιναν οι καταστροφές και πολύ λίγα μπορεί να προσφέρει.

Μηχανήματα  προσπαθούν να αποκαταστήσουν ζημιάς και στην Χρυσομηλιά υπο την επίβλεψη του τοπικού προέδρου , ενώ ανεβαίνει και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κος Βουρλίτσης. Μεγάλες ζημιές προκλήθηκαν και σε άλλα χωριά όπως στο Παλαιοχώρι και την Αϊδόνα.

Δήμος Καλαμπάκας και Περιφέρεια συντονίζουν τις προσπάθειες για να αρχίσουν την αποκατάσταση των ζημιών.

aspropotamos katastrofes 2015 (5) aspropotamos katastrofes 2015 (3) aspropotamos katastrofes 2015 (4) aspropotamos katastrofes 2015 (2) aspropotamos katastrofes 2015 (1) aspropotamos katastrofes 2015 (6)

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .