Βούλιαξε από επισκέπτες η Καλαμπάκα και το Καστράκι

Βαγγέλης Γκιάτας
Βαγγέλης Γκιάτας
3 Μαΐου 2016, 19:07

Το αδιαχώρητο έγινε στην Καλαμπάκα και την περιοχή από επισκέπτες το τετραήμερο του Πάσχα που ολοκληρώνεται σήμερα το βράδυ.

Η κατάσταση φάνηκε από την Παρασκευή το βράδυ στην περιφορά των Επιταφίων που γέμισε κόσμο ( πολλοί ήταν ξένοι ) η Κεντρική πλατεία αλλά και οι γύρο δρόμοι.

Η άφιξη των Επισκεπτών ολοκληρώθηκε το Μεγάλο Σάββατο που κατακλύστηκαν οι δρόμοι αλλά και οι καφετέριες από κόσμο.

Ενδεικτικό είναι ότι ανήμερα του Πάσχα και τις βραδινές ώρες , αν και έβρεχε , δεν υπήρχαν καρέκλες να καθίσουν οι θαμώνες.

Σε κάποια συνάντηση που είχαμε χθες βράδυ με τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού Κωνσταντίνο Ράντο μας επιβεβαίωσε το γεγονός ότι η Καλαμπάκα δέχτηκε μεγάλο όγκο Επισκεπτών και κυρίως Ελλήνων που άφησαν τις μεγάλες πόλεις και επέλεξαν την Καλαμπάκα για να περάσουν αυτές τις Άγιες ημέρες . Ο κος Ράντος αιτιολόγησε την μεγάλη πρσέλευση στην ύπαρξη των Μετεώρων, την ομορφιά της περιοχής , αλλά και την πληθώρα εναλακτικών προτάσεων που έχει ο Επισκέπτης να επιλέξει.  Προτάσεις που σε λίγο χρονικό διάστημα θα γίνουν ακόμη περισσότερες σε λίγο καιρό ( Γεωλογικό Μουσείο , Ψηφιακή απεικόνηση κ.λ.π. ).

Ήταν ημέρες ξενοιασιάς και διαφυγής από την καθημερινότητα και τα προβλήματα που απασχολούν την Χώρα μας και δη τους πολίτες της.

Κάποιοι βέβαια διερωτούνται που βρίσκουν τα χρήματα οι Έλληνες και φεύγουν από τις πόλεις ξεχυνόμενοι στην Επαρχία .

Ο Θυμόσοφος Λαός λέει:  «η Φτώχεια θέλει καλοπέραση …» και προφανώς οι Έλληνες το εφαρμόζουν ….

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .