Βοηθάμε την Ελλάδα πίνοντας κρασί

18 Νοεμβρίου, 2015 08:02 Επιμέλεια: /

krasi-apo-to-ampeli-sto-potiri_DCE

Δεν είναι και λίγοι συνέλληνες που αγωνιώντας για την Ελλάδα και το μέλλον της προσπαθούν  να βρουν τρόπο  να δώσουν χέρι βοηθείας για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης .

Άλλος λέει να είμαστε ειλικρινείς απέναντι στο κράτος , άλλος να μην φοροδιαφεύγουμε τόσο ξεδιάντροπα , άλλος να είμαστε νομοταγείς , άλλος να πληρώνουμε τους φόρους και μια σειρά άλλα τέτοια που βέβαια σε άλλες χώρες είναι αυτονόητα .

Ωστόσο η χθεσινή εξέλιξη  που ανακοίνωσε ο υπουργός οικονομικών κ. Ευκλείδης Τσακαλώτος  για φόρο επί του οίνου  , μάλλον δίνει την δυνατότητα σε όλους τους έλληνες να βοηθήσουμε  τη χώρα  πίνοντας  κρασί  !!! Έτσι και η καρδία  μας  θα ευφραίνεται  και τα δημόσια οικονομικά θα βελτιώνονται  και η χώρα θα ωφελείται  χωρίς έντονη επιβάρυνση καθώς αυτήν  δεν θα ξεπερνά τα 30 λεπτά ανά  φιάλη . Αφήστε που πια θα υπάρχει ισχυρή δικαιολογία ότι πίνοντας κανένα ποτηράκι παραπάνω επιτελούμε εθνική υπηρεσία !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.