Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας – Διαδικτυακή Ξενάγηση στο Πείραμα του Ανιχνευτή CMS στο CERN

22 Σεπτεμβρίου, 2017 11:18 Επιμέλεια: /

21682792_10213314794722644_801939934_o

Η Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας συνδέθηκε ζωντανά με το CERN (Ευρωπαϊκό Εργαστήριο Πυρηνικών Ερευνών) στην Ελβετία, ώστε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί να ξεναγηθούν στο πείραμα CMS (Συμπαγής Μιονικές Σωληνοειδές). Όσοι παρευρέθηκαν έμαθαν για το  μεγαλύτερο πειραματικό κέντρο πυρηνικών ερευνών, καθώς και για τη λειτουργία και σκοπό του πειράματος αυτού. Στο τέλος, οι μαθητές είχαν τη δυνατότητα, με τη βοήθεια των δασκάλων και καθηγητών τους, να θέσουν κάποιες ερωτήσεις στους ερευνητές του CERN.

 

Ζωντανά παρακολούθησαν μαζί μας και οι βιβλιοθήκες της Βέροιας, της Ξάνθης, του Ευγενίδιου Ιδρύματος. Ευχαριστούμε όσους έγιναν μέρος αυτής της Διαδικτυακής Ξενάγησης.

Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.