Βιβλία για τον εμπλουτισμό της βιβλιοθήκης Καλαμπάκας από την «Φιλεκπαιδευτική Αδελφότητα Τζούρτζιας Αθαμανίας»

13 Ιανουαρίου, 2016 12:00 Επιμέλεια: /

fata dimoyla (1)

Ευχάριστη έκπληξη για την Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας  η επίσκεψη του επίτιμου προέδρου της «Φιλεκπαιδευτικής Αδελφότητας Τζούρτζιας Αθαμανίας» (Θανάση Μουστάκα και του Αντιπροέδρου της Βαγγέλη Μουστάκα την Τρίτη το μεσημέρι.
Σκοπός της επίσκεψης η παράδοση – δωρεά βιβλίων για τον εμπλουτισμό της βιβλιοθήκης της Καλαμπάκας  τα οποία και παρέλαβαν  η κα Δημουλά ( δωρήτρια ) και η Διευθύντρια κα Βασιλείου.

Ο κος Μουστάκας  μίλησε για την μεγάλη ιστορία και προσφορά της Φ.Α.Τ.Α κάτι που δίνει την δυνατότητα άντλησης εμπειρίας και τεχνογνωσίας στους άλλους φορείς πολιτισμού της περιοχής ενώ σημαντικότατη είναι και η εκδοτική προσπάθεια της αδελφότητας που συμβάλει στον εμπλουτισμό της ιστορικής γνώσης για μια ιδιαίτερη περιοχή, που κατοικείται από Βλάχους, όπως είναι ο Ασπροπόταμος, αναπόσπαστο κομμάτι του οποίου είναι η Τζούρτζια.

Υποσχέθηκε ότι θα βοηθήσει ώστε η Βιβλιοθήκη να αποκτήσει διαύλους επικοινωνίας με την Ακαδημία Αθηνών , το Πανεπιστήμιο και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Βλάχων.

Η κα Δημουλά ενθουσιασμένη από την κίνηση του κου Μουστάκα , τον ευχαρίστησε για την χειρονομία του και τον ενημέρωσε με το σχέδιο , τις δράσεις αλλά και τον ρόλο που επιθυμεί να παίξει η Βιβλιοθήκη της  διάδοση της γνώσης.

Οι δύο πλευρές δεσμεύτηκαν ότι θα έχουν συνεργασία και ότι πολύ σύντομα θα ξανασυναντηθούν.

fata dimoyla (2)

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.