Βιβλία για τον εμπλουτισμό της βιβλιοθήκης Καλαμπάκας από την «Φιλεκπαιδευτική Αδελφότητα Τζούρτζιας Αθαμανίας»

admin
admin
13 Ιανουαρίου 2016, 12:00

Ευχάριστη έκπληξη για την Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας  η επίσκεψη του επίτιμου προέδρου της «Φιλεκπαιδευτικής Αδελφότητας Τζούρτζιας Αθαμανίας» (Θανάση Μουστάκα και του Αντιπροέδρου της Βαγγέλη Μουστάκα την Τρίτη το μεσημέρι.
Σκοπός της επίσκεψης η παράδοση – δωρεά βιβλίων για τον εμπλουτισμό της βιβλιοθήκης της Καλαμπάκας  τα οποία και παρέλαβαν  η κα Δημουλά ( δωρήτρια ) και η Διευθύντρια κα Βασιλείου.

Ο κος Μουστάκας  μίλησε για την μεγάλη ιστορία και προσφορά της Φ.Α.Τ.Α κάτι που δίνει την δυνατότητα άντλησης εμπειρίας και τεχνογνωσίας στους άλλους φορείς πολιτισμού της περιοχής ενώ σημαντικότατη είναι και η εκδοτική προσπάθεια της αδελφότητας που συμβάλει στον εμπλουτισμό της ιστορικής γνώσης για μια ιδιαίτερη περιοχή, που κατοικείται από Βλάχους, όπως είναι ο Ασπροπόταμος, αναπόσπαστο κομμάτι του οποίου είναι η Τζούρτζια.

Υποσχέθηκε ότι θα βοηθήσει ώστε η Βιβλιοθήκη να αποκτήσει διαύλους επικοινωνίας με την Ακαδημία Αθηνών , το Πανεπιστήμιο και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Βλάχων.

Η κα Δημουλά ενθουσιασμένη από την κίνηση του κου Μουστάκα , τον ευχαρίστησε για την χειρονομία του και τον ενημέρωσε με το σχέδιο , τις δράσεις αλλά και τον ρόλο που επιθυμεί να παίξει η Βιβλιοθήκη της  διάδοση της γνώσης.

Οι δύο πλευρές δεσμεύτηκαν ότι θα έχουν συνεργασία και ότι πολύ σύντομα θα ξανασυναντηθούν.

fata dimoyla (2)

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .