Βύρων Μπουτίνας : Ούτε τα χαλίκια , ούτε ο αγωγός έριξαν την Γέφυρα της Διάβας

10 Μαΐου, 2016 12:04 Επιμέλεια: /

mpoytinas 6

Κατηγορηματικός ήταν σήμερα δια του Ράδιο Σταγών ο  πρώην Δήμαρχος Καλαμπάκας κος Βύρων Μπουτίνας , αναφερόμενος στα αίτια  της πτώσης της γέφυρας της Διάβας , διαφωνώντας με όσους ισχυρίζονται ότι η αμμοληψία και ο αγωγός αποχέτευσης δημιούργησαν το πρόβλημα.

Θεωρεί ότι η πτώση της γέρας οφείλεται στην αδράνεια των τελευταίων ετών να γίνονται επισκευές και προληπτικές εργασίες στα στηρίγματα και πέριξ αυτής.

Αυτό γιατί ποτέ δεν δόθηκαν τα χρήματα για υλοποίηση της μελέτης για  παρεμβάσεις ( 600 χιλιάδες ) που θα εξασφάλιζαν  δια παντός την ασφάλεια της γέφυρας.

Θεωρεί ζήτημα επιβίωσης για τους κατοίκους της Διάβας και των υπόλοιπων χωριών την διαμόρφωση της Κοίτης του ποταμιού πάνω από την γέφυρα ώστε να απλωθεί το νερό σε μεγάλο εύρος και η διέλευση να είναι ασφαλής. Αυτό θα εξασφαλίσει και μεγαλύτερη ασφάλεια στην γέφυρα ( τις υπόλοιπες κολώνες ) , αλλά και άλλες περιοχές που βρίσκονται δίπλα από το ποτάμι.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.