Βίνετο από ψηλά – Ένα στολίδι που πρέπει να αξιοποιηθεί προς όφελος των Καλαμπακιωτών

Βαγγέλης Γκιάτας
Βαγγέλης Γκιάτας
7 Μαρτίου 2016, 09:39

Το  ¨Waterpark ¨ βρίσκεται στην είσοδο του οικισμού Αγίων Θεοδώρων δίπλα από την Εθνική Οδό Τρικάλων – Καλαμπάκας.

Πρόκειται για μια δημοτική έκταση που είχε ενοικιαστεί από ιδιώτες όπου κατασκευάστηκαν εγκαταστάσεις και λειτούργησε για δύο χρόνια ως αναψυκτήριο , πισίνες και κέντρο εκδηλώσεων.

Όταν ανεστάλη η λειτουργία του ο τότε Δήμος Βασιλικής διεκδίκησε πίσω την έκταση που είχε νοικιάσει και κατάφερε μετά από Δικαστικούς αγώνες να περιέλθει όλος ο χώρος , ακόμα και η εγκαταστάσεις στην ιδιοκτησία του.

Ο χώρος έμεινε ανεκμετάλλευτος και οι εγκαταστάσεις έγιναν έρμαιο σε διάφορους επιτήδειους  να κάνουν πλιάτσικο και να μην αφήσουν τίποτα χρήσιμο.

Ο Δήμος Καλαμπάκας  μπορεί τον συγκεκριμένο χώρο να τον χρησιμοποιήσει για πολλές δραστηριότητες όπως πάρκο αναψυχής , αγώνες με κολύμπι ,αθλοπαιδιές , εκδηλώσεις , συνέδρια κ.λ.π.

Τις τελευταίες ημέρες ακούγεται και η περίπτωση στον χώρο να φιλοξενηθούν πρόσφυγες που έρχονται στην Ελλάδα , πράγμα που βρίσκει αντίθετο και τον Δήμο Καλαμπάκας και τους κατοίκους των γύρω χωριών.

Θεωρούν  ότι ο συγκεκριμένος χώρος είναι σχεδιασμένος για δράσεις και όχι για διαμονή , αφού διαθέτει μεγάλες πισίνες και ελεύθερους χώρους και όχι κτήρια διαμορφωμένα για διαμονή.

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο…… και τις φωτογραφίες .

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .