Βίνετο από ψηλά – Ένα στολίδι που πρέπει να αξιοποιηθεί προς όφελος των Καλαμπακιωτών

7 Μαρτίου, 2016 09:39 Επιμέλεια: /

waterland foto (11)_DCE

Το  ¨Waterpark ¨ βρίσκεται στην είσοδο του οικισμού Αγίων Θεοδώρων δίπλα από την Εθνική Οδό Τρικάλων – Καλαμπάκας.

Πρόκειται για μια δημοτική έκταση που είχε ενοικιαστεί από ιδιώτες όπου κατασκευάστηκαν εγκαταστάσεις και λειτούργησε για δύο χρόνια ως αναψυκτήριο , πισίνες και κέντρο εκδηλώσεων.

Όταν ανεστάλη η λειτουργία του ο τότε Δήμος Βασιλικής διεκδίκησε πίσω την έκταση που είχε νοικιάσει και κατάφερε μετά από Δικαστικούς αγώνες να περιέλθει όλος ο χώρος , ακόμα και η εγκαταστάσεις στην ιδιοκτησία του.

Ο χώρος έμεινε ανεκμετάλλευτος και οι εγκαταστάσεις έγιναν έρμαιο σε διάφορους επιτήδειους  να κάνουν πλιάτσικο και να μην αφήσουν τίποτα χρήσιμο.

Ο Δήμος Καλαμπάκας  μπορεί τον συγκεκριμένο χώρο να τον χρησιμοποιήσει για πολλές δραστηριότητες όπως πάρκο αναψυχής , αγώνες με κολύμπι ,αθλοπαιδιές , εκδηλώσεις , συνέδρια κ.λ.π.

Τις τελευταίες ημέρες ακούγεται και η περίπτωση στον χώρο να φιλοξενηθούν πρόσφυγες που έρχονται στην Ελλάδα , πράγμα που βρίσκει αντίθετο και τον Δήμο Καλαμπάκας και τους κατοίκους των γύρω χωριών.

Θεωρούν  ότι ο συγκεκριμένος χώρος είναι σχεδιασμένος για δράσεις και όχι για διαμονή , αφού διαθέτει μεγάλες πισίνες και ελεύθερους χώρους και όχι κτήρια διαμορφωμένα για διαμονή.

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο…… και τις φωτογραφίες .

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.