Βικτωρία (Βίκυ) Γκόβαρη – Υποψήφια Σύμβουλος για την Δημοτική Κοινότητα Καλαμπάκας με τον Συνδυασμό του Χρήστου Σινάνη

admin
admin
18 Απριλίου 2019, 17:07

Ονομάζομαι Βικτωρία Γκόβαρη του Ευάγγελου .

Γεννήθηκα  το 1982 στο Βυτουμά Καλαμπάκας . Αποφοίτησα από το ΕΠΑΛ Καλαμπάκας και στη συνέχεια σπούδασα Νοσηλεύτρια. Στη μετέπειτα επαγγελματική μου πορεία απέκτησα 10ετη εμπειρία στον χώρο της υγείας εργαζόμενη σε ιδιώτες γιατρούς της πόλης μας. Είμαι παντρεμένη με τον ελεύθερο επαγγελματία Νικόλαο Τζιώρα και έχουμε αποκτήσει 2 παιδιά. Τα τελευταία οχτώ χρόνια εργάζομαι με επιτυχία  σε μεγάλη εταιρία προώθησης προϊόντων ομορφιάς και υγείας  .

Από τα μαθητικά μου χρόνια, είχα ενδιαφέρον για τα κοινά και συμμετείχα πάντα στις εκδηλώσεις και στα δρώμενα της πόλης μας. Στην πόλη μας είναι η πρώτη φορά που ενεργοποιούμαι ως υποψήφια σύμβουλος.

Δέχτηκα με χαρά το κάλεσμα του Δημάρχου μας κ .Χρήστου Σινάνη και θεωρώ τιμή μου που επιλέχθηκα να τον στηρίξω. Πιστεύω πως λειτουργεί με γνώμονα την ακεραιότητα και την ευθύτητα, επιδιώκοντας να συνεχίσει να οδηγεί το Δήμο Μετέωρων σε μια πορεία ανάπτυξης και δημιουργίας.

Στην πορεία μου έως σήμερα, υπήρξα κοινωνική ,αξιοπρεπής και πάντα πρόθυμη να προσφέρω στο κοινωνικό σύνολο.

Είμαι στη διάθεση των δημοτών  να προσφέρω σκληρή εργασία, διότι μέριμνα μας δεν πρέπει να αποτελεί  μόνο το παρόν αλλά κυρίως το μέλλον που οφείλουμε να εξασφαλίσουμε στα παιδιά μας.

Με εκτίμηση

Βικτωρία Γκόβαρη

Υποψήφια σύμβουλος στη Δημοτική κοινότητα Καλαμπάκας με τον Συνδυασμό του Δημάρχου Χρηστού Σινάνη

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .