Βεβήλωσαν τον τάφο της 3χρονης Ραφαέλας: «Θα τους ρουφήξω το αίμα»

admin
admin
9 Μαΐου 2019, 19:18

Για δεύτερη φορά η Αντιγόνη Γάτου, η μητέρα της μικρής Ραφαέλας, η οποία είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο με τον αγώνα που έδωσε για να κρατήσει την κόρη της στη ζωή, έζησε την ταφή του παιδιού της και αυτό γιατί κάποιοι ασυνείδητοι βεβήλωσαν τον τάφο της στα Τρίκαλα.

«Θέλω όποιος γνωρίζει οτιδήποτε να μου το πει ανώνυμα. Να μου αφήσει ένα ανώνυμο σημείωμα κάτω από την πόρτα μου. Αν βρω ποιος το έκανε θα του πιω το αίμα με το καλαμάκι, το ορκίζομαι. Δεν υπάρχουν νόμοι, αν τον βρω θα μπω φυλακή», είπε με δάκρυα στα μάτια η μητέρα της Ραφαέλας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Όπως είπε για δεύτερη φορά έζησε την ταφή του παιδιού της και τόνισε πως οι βέβηλοι είχαν στόχο να πλήξουν εκείνη και τον σύζυγό της, καθώς κανένα άλλο μνήμα δεν είχε υποστεί ζημιές, παρά μόνο της κορούλας της.

«Κάποιος έριξε κλωτσιά στην καρδιά του παιδιού μου. Ήταν σκόπιμο. Δεν μπορεί από τον αέρα να γκρεμίστηκε η μαρμάρινη καρδιά, η οποία στηριζόταν και με σιδερένιο στήριγμα. Μόνο το μνήμα του παιδιού μου καταστράφηκε, κανένα άλλο. Δεν είμαστε άνθρωποι είμαστε τέρατα», είπε.

Πρόσθεσε ακόμα ότι αυτός που το έκανε ήθελε να κάνει κακό σε εκείνη γιατί μόνο έτσι μπορεί να την «χτυπήσει». Η ίδια δε θέλησε να στοχοποιήσει κάποιον και τόνισε ότι ο κόσμος έχει αγκαλιάσει τόσο εκείνη, όσο και τον σύζυγό της και τους στηρίζει ακόμα και στο νέο της επαγγελματικό βήμα.

 

Πηγή star.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .