Βεβαιότητα

25 Οκτωβρίου, 2016 08:00 Επιμέλεια: /

aygenakis-53

Εντύπωση προκάλεσε η  δήλωση του Δημάρχου Καλαμπάκας Χρ. Σινάνη  στο πλαίσιο της ομιλίας του κατά την επίσκεψη του Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Λευτ. Αυγενάκη στο Δημαρχείο , ότι η Ν.Δ σύντομα θα είναι κυβέρνηση , αλλά και η φράση ότι είναι ευκαιρία να ξεκαθαριστούν κάποια πράγματα , όπως χαρακτηριστικά  είπε  . Και βέβαια εκείνο που έχει ενδιαφέρον είναι ποια ακριβώς πράγματα εννοεί ο κ. Σινάνης ότι θα πρέπει να αλλάξουν !! Δήμαρχε , την έκανες που την έκανες την δήλωση , τουλάχιστον ολοκλήρωσέ την !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • XXL

    Ρίχνει τουφεκιά στη συνέχεια περιμένει τις αντιδράσεις και τα αποτελέσματα της τουφεκιάς στο τέλος όλοι αναρωτιούνται τουφεκιά η πορδή.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.