Βελτιώθηκε με αμμοχάλικο η νέα διάβαση από και προς την Διάβα και την υπόλοιποι περιοχή

Νικόλαος Γκιάτας(Μούρης)
3 Ιουνίου 2016, 20:52

Το απόγευμα της Τετάρτης έγινε η αρχή και μάλιστα θα λέγαμε σε πανηγυρικό κλίμα καθώς σε δύο ημέρες λειτουργίας η κίνηση ήταν αυξημένη με το κόσμο της Διάβας και την υπόλοιποι περιοχή να κάνουν λόγο για μεγάλη ανάσα στις μετακινήσεις τους. Ο λόγος για την νέα προσωρινή διάβαση που άνοιξε πριν δύο ημέρες και περισσότερα μπορείτε να δείτε εδώ.

Σήμερα η προσπέλαση αυτής της διάβασης έγινε ακόμη πιο εύκολη και προσβάσιμη καθώς έπεσε αμμοχάλικο σε διάφορα σημεία όπου υπήρχε ανωμαλία στο έδαφος.

Δείτε το φωτογραφικό υλικό

 

  • Μπεσιου Τασ.

    Με λίγο αμμοχάλικο ακόμη θα την καταστήσουμε μόνιμη την νέα διάβαση,επομένως γιατί να γίνει η νέα γέφυρα ?. Ασε που θα εξοικονομήσουμε και τα εκατομμύρια ευρώ που θα κοστίσει.Χαρά στον Κο Αγοραστό.Τώρα αν έχουμε κανένα ατύχημα θα το ρίξουμε στην ατυχία του ή των παθόντων.

  • ΗΡΑΚΛΗΣ ΦΙΛΙΟΣ

    Ατύχημα πάντως δεν θα γίνει από τη νέα αυτή πρόχειρη διάβαση όπου υπάρχει και χρονοδιάγραμμα (αν δεν κάνω λάθος αρχές Οκτωβρίου;) για να ολοκληρωθεί η γέφυρα. Ατύχημα θα γίνει από τη σκάλα. Άρα έχουμε και λέμε….όποιος επέμβει για τη μη νομιμότητα της νέας διάβασης, ας επέμβει πρώτα για τη σκάλα όπου μπορεί και να τραυματιστεί κάποιος πολύ πιο σοβαρά………

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .