Βελτιώνεται ο δρόμος Βλαχάβα – Φλαμπουρέσι

admin
admin
7 Φεβρουαρίου 2020, 18:08

Η διαδικασία για την υλοποίηση του έργου είναι στη φάση της δημοπράτησης με το σχετικό διαγωνισμό να ολοκληρώνεται την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου Στη βελτίωση του δρόμου Βλαχάβα – Φλαμπουρέσι θα προχωρήσει η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων το προσεχές διάστημα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Tv10.gr η διαδικασία για την υλοποίηση του έργου είναι στη φάση της δημοπράτησης με το σχετικό διαγωνισμό να ολοκληρώνεται την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου.

Αυτό σημαίνει ότι μόλις αναδειχθεί ο ανάδοχος και τελειώσει η διαδικασία των ενστάσεων θα πέσουν οι υπογραφές για την υλοποίηση του έργου που έχει προϋπολογισμό 800.000 ευρώ.

Αντικείμενο της παρούσης εργολαβίας είναι η βελτίωση τμήματος της δευτερεύουσας επαρχιακής οδού «Μετέωρα-Βλαχάβα- Καλύβια (Καλλιθέα)». Με την παρούσα εργολαβία προβλέπεται να πραγματοποιηθούν εργασίες χωματουργικών , τεχνικών έργων και οδοστρωσίας σε μήκος 1.800m περίπου. Σύμφωνα με την τεχνική περιγραφή θα γίνουν όλες οι απαραίτητες εκσκαφές για τη βελτίωση της οριζοντιογραφίας και της μηκοτομής της οδού- όπως προβλέπει η μελέτη.

Ο ανάδοχος είναι υποχρεωμένος να εφαρμόζει κατά την κατασκευή τις ισχύουσες Τεχνικές προδιαγραφές

Όλες οι εργασίες θα εκτελεσθούν σύμφωνα με τα σχέδια της εγκεκριμένης μελέτης και τις υποδείξεις της υπηρεσίας, ενώ η προθεσμία περαίωσης του έργου είναι 18 μήνες από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης

tv10.gr

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .