Βελτιώνεται η ασφάλεια στο οδικό δίκτυο των Τρικάλων με τη σύμβαση ηλεκτροφωτισμού προϋπολογισμού 82.000 ευρώ που υπέγραψε ο Περιφερειάρχης

13 Ιουλίου, 2015 20:21 Επιμέλεια: /

Agorastos_DCE

Σημαντικές βελτιώσεις στην ασφάλεια του οδικού κυκλώματος της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων προβλέπει η εγκατάσταση ηλεκτροφωτισμού σε στοχευμένα σημεία μετά από την υπογραφή από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό, της σύμβασης του έργου, προϋπολογισμού 82.000 ευρώ.

Mε το έργο προβλέπεται. κατασκευή εγκαταστάσεων ηλεκτροφωτισμού στους εξής κόμβους:

α) Εθνική οδός Τρικάλων  –Πύλης με Οδό προς Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ)

β)  Οδός Παλαιομονάστηρο –Μουζακίου –ΣΜΑ

γ) Εθνική οδός Τρικάλων- Άρτας με οδός προς Στουρναρέΐκα  και  σε οποιοδήποτε άλλο σημείο του οδικού δικτύου αρμοδιότητας Περιφερειάκης Ενότητας Τρικαλων.

Προβλέπονται ακόμη εργασίες στις ακόλουθες θέσεις:

α) Κόμβος  εισόδου του Τ.Δ. Φήκης, σημείο όπου έχουν  συμβεί κατά καιρούς πολλά ατυχήματα

β) Κόμβος  εισόδου του Τ.Δ. Λιλή, ομοίως επικινδύνου.

γ) Κόμβος εισόδου του Τ.Δ. Νομής έως την γέφυρα ποταμού Πηνειού, σημείου  που δέχεται υψηλό συγκοινωνιακό  φόρτο λόγω των εκτελούμενων έργων της Ε-65.

δ) Είσοδος Φαρκαδόνας από την Ε.Ο. Λάρισας-Τρικάλων, ανάγκη η οποία προέκυψε λόγω της κυκλοφορίας στην νέα Εθνική οδό.

ε) Η αποκατάσταση των βλαβών που επήλθαν από την κλοπή-δολιοφθορά των καλωδίων τύπου ΝΥΥ4Χ10 τχ και του χάλκινου αγωγού 25 τ.χ., στη γέφυρα προς Κλεινοβό στην περιοχή Αμπέλια.

Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός τόνισε τα εξής: «Παρά τις ειδικές συνθήκες που επικρατούν στη χώρα με σοβαρές επιπτώσεις και στην εξέλιξη των έργων της Περιφέρειας Θεσσαλίας, εμείς συνεχίζουμε το έργο μας καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια μέσα σ’ αυτό το αντίξοο περιβάλλον. Έτσι, υπογράψαμε σήμερα μία σύμβαση προϋπολογισμού 82.000 ευρώ η οποία αφορά στην τοποθέτηση ηλεκτροφωτισμού σε σημεία του οδικού δικτύου των Τρικάλων που το έχουν άμεση ανάγκη. Το έργο αυτό πραγματοποιείται στο πλαίσιο του συνολικού μας σχεδιασμού για τους οδικούς άξονες με πρωταρχικό στόχο την μεγιστοποίηση της ασφάλειας της μετακίνησης των ανθρωπίνων κοινοτήτων και της μεταφοράς των εμπορευμάτων.»

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.