Βασίλης Λεβέντης: Ανόητο και εγκληματικό η δημιουργία Hot Spot στη Καλαμπάκα

17 Μαΐου, 2016 11:43 Επιμέλεια: /

DSD_5688_DCE

Συνέντευξη τύπου εφ” όλης της ύλης παρέθεσε πριν από λίγο ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κ. Βασίλης Λεβέντης που βρέθηκε στη Καλαμπάκα λίγο πριν μεταβεί στη Θεσσαλονίκη για τα εγκαίνια της έναρξης των εργασιών κατασκευής του αγωγού TAP .

Σε ερώτηση του ποια είναι η άποψη του σχετικά με τη δημιουργία Hot Spot στη Καλαμπάκα ο κ. Λεβέντης απάντησε ότι είναι ανόητο και εγκληματικό η δημιουργία Hot Spot στη Καλαμπάκα και δη κάτω από τους βράχους των Μετεώρων που είναι ένα Παγκόσμιο μνημείο. Υπάρχουν πολλά μέρη που μπορούν να δημιουργηθούν κέντρα φιλοξενίας. Ακόμη και στη περιοχή σας θα μπορούσε να γίνει 50 χιλιόμετρα μακρυά.

Ολόκληρη η συνέντευξη σε επόμενο άρθρο ενώ θα αναρτηθεί και σε βίντεο.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.