Βασίλης Γκούμπλιας – Δεν συνηθίζω να αλλάζω ομάδες όταν δουλεύω σε ένα περιβάλλον που μου προσφέρει όλα τα εχέγγυα

admin
admin
2 Ιουνίου 2016, 17:40

Στον 7ο χρόνο της Κρύας Βρύσης στην Α΄Ερασιτεχνική κατηγορία η ομάδα θα ξεκινήσει με τον Βασίλη Γκούμπλια στο τιμόνι.
Ο έμπειρος τεχνικός συναντήθηκε με τον πρόεδρο, Θανάση Θώμο ο οποίος υλοποίησε την απόφαση του ΔΣ για ανανέωση της συνεργασίας καθώς ο κ. Γκούμπλιας ήταν κοινής αποδοχής από όλους τους ιθύνοντες του σωματείου.
Ο προπονητής των «κίτρινων» μιλώντας στο goaltrikala.gr τόνισε: «Δεν συνηθίζω να αλλάζω ομάδες όταν δουλεύω σε ένα περιβάλλον που μου προσφέρει όλα τα εχέγγυα να δουλέψω. Ήμουν ικανοποιημένος από τις συνθήκες που βρήκα στην ομάδα και ήμουν υποχρεωμένος να μιλήσω πρώτα με την διοίκηση. Ευχαριστώ τους ανθρώπους της Κρύας Βρύσης για την άριστη συνεργασία»
Για τους στόχους της νέας χρόνιας: «Να παίζουμε ποδόσφαιρο αξιώσεων με ανταγωνιστική ομάδα και να μπορέσουμε να τερματίσουμε στην πρώτη 5αδα. Θεωρώ ότι το πρωτάθλημα θα είναι ανταγωνιστικό από την στιγμή που καμία ομάδα δεν βγήκε να πει ότι θέλει πρωτάθλημα. Ωστόσο υπάρχουν και ερωτηματικά ως προς την ποιότητα του γιατί δεν ξέρουμε που θα κατευθυνθούν οι παίκτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά στην κατηγορία».
Για το ρόστερ της νέας περιόδου: «Στόχος είναι να μείνει ο βασικός κορμός της ομάδας. Όποιος παίκτης δεν μπορεί να ακολουθήσει για επαγγελματικούς λόγους θα αντικατασταθεί. Στις προθέσεις μας είναι να αποκτήσουμε 3 παίκτες, στον άξονα, στόπερ, αμυντικό χαφ και επιθετικό με την προϋπόθεση να μείνουν ήδη αυτοί που είναι στην ομάδα. Τα παιδιά που είναι ήδη στην ομάδα είναι έμπειρα, έχουν τις δυνατότητες να είναι ανταγωνιστικοί και όπως σας είπα θέλουμε μόλις τρεις μεταγραφές για να ολοκληρωθεί το πάζλ».
Για τον ΑΟ Τρίκαλα τον οποίο εργάστηκε: «Η ομάδα είναι ΠΑΕ έχει ένα άνθρωπο ο οποίος ήρθε για να μείνει και έχει τεράστια δυναμική. Οφείλουμε να τον κρατήσουμε στα Τρίκαλα γιατί θα πάει την ομάδα στην Superleague. Όλοι μας θέλουμε ο ΑΟ Τρίκαλα να πάει ψηλά γιατί θα δώσει ερέθισμα και στα παιδιά που ξεκινάνε το ποδόσφαιρο. Εδώ θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στο Ελευθεροχώρι. Θεωρώ δίκαια πως ανέβηκε. Είχε την καλύτερη ομάδα και εκμεταλλεύτηκε την έδρα του. Εύχομαι να κάνουν ορθολογικές κινήσεις, πιστεύω πως υπάρχουν παιδιά στα Τρίκαλα τα οποία μπορούν να στελεχώσουν μια ομάδα Γ΄Εθνικής».

goaltrikala.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .