Βάϊος Ζιάκας – Η αναδιάρθρωση της Πρωτογενούς Παραγωγής θα σώσει την Χώρα

29 Ιουλίου, 2015 12:56 Επιμέλεια: /

ziakas 3

Μια ενδιαφέρουσα κουβέντα έγινε σήμερα το πρωί στο Ράδιο Σταγών με καλεσμένο ομιλητή  τον Δήμαρχο του πρώην Δήμου Βασιλικής , Βάϊο Ζιάκα.

Ο Βάϊος μίλησε για την πολιτική κατάσταση και την οικονομική κρίση που βιώνει η χώρα μας και τάχθηκε ευθέως εντός του ευρώ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το σημαντικότερο κομμάτι της συζήτησης ήταν η αναφορά του Βάϊου Ζιάκα στην αναδιάρθρωση της οικονομίας και δη στην δυνατότητα ανάπτυξης της πρωτογενούς παραγωγής.

Έδωσε μάλιστα και παραδείγματα πως μπορεί να αναδιαρθρωθεί και στηριχθεί η πρωτογενή παραγωγή προτρέποντας νέες καλλιέργειες για την περιοχή μας.

Τέλος δήλωσε ανοιχτός στο να προσφέρει τις υπηρεσίες του ( δωρεάν ) σε νέους αλλά και μεγαλύτερους που επιθυμούν να ασχοληθούν με την Γεωργία , παλαιές αλλά και καινοτόμες καλλιέργειες,  να τον συμβουλεύονται ως Γεωπόνο και ως υπάλληλο του Αγροτικού  Συνεταιρισμού  Καλαμπάκας .

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.