Βάφτιση 5 παιδιών του Κέντρου Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρίες Καρδίτσας

20 Ιουνίου, 2016 17:39 Επιμέλεια: /

IMG_0383

Την αγάπη τους στα παιδιά που φιλοξενούνται στο Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρίες Καρδίτσας  δείχνουν οι εργαζόμενοι εκεί. Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν καθημερινά, σε μια σεμνή τελετή που διοργάνωσαν οι ίδιοι το Σάββατο 18 Ιουνίου 2016 έγινε η ομαδική Βάφτιση πέντε παιδιών που φιλοξενούνται στο Κέντρο στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Καρδίτσας.

Νονοί των παιδιών οι Ζουμπουρλής Παναγιώτης, Θέου Μαρία, Κατσιούπη -Μούστου Ευαγγελία, Κόμπου Κυριακή, και Κούρος Γεώργιος-Κοτσοβού Ιωάννα και στα παιδιά δόθηκαν τα ονόματα Ζωή, Παναγιώτα, Χριστόδουλος, Μιχαήλ-Άγγελος, Γεώργιος.

Η εκδήλωση αυτή που έγινε με πρωτοβουλία των εργαζομένων αποτελεί έμπρακτη ένδειξη της ευαισθησίας τους, της προσφοράς και της  αγάπης τους αλλά  και της στήριξης που παρέχουν στα παιδιά αυτά.

Παράλληλα αποτελεί και ένα μήνυμα για τη συμβολή όλων μας στην ένταξη των ατόμων αυτών ισότιμα στην κοινωνία, για τη συμβολή όλων μας στον αγώνα για την καταπολέμηση του κοινωνικού τους αποκλεισμού που πρέπει να εντατικοποιηθεί, τόσο μέσω της καταπολέμησης των αρνητικών στάσεων και αντιλήψεων, όσο και μέσω του σχεδιασμού και της υλοποίησης φιλικών πολιτικών και πρακτικών προς τα άτομα με αναπηρία.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.