Τζάμπα καίει η λάμπα

18 Ιουλίου, 2014 08:01 Επιμέλεια: /

Untitled-1

Η τεχνολογία προόδευσε , όλα γίνονται πια αυτόματα με το πάτημα ενός κουμπιού εκτός από τον δημοτικό φωτισμό που επιμένει παραδοσιακά , με την γνωστή πρακτική μέθοδο !!!
Τι θέλω να πω ;
Ότι για να αντιληφθούμε αν και ποιες λάμπες είναι καμένες που θέλουν αντικατάσταση , ανάβουμε , μέρα μεσημέρι όλα τα φώτα της πόλης και αρχίζουμε να μετράμε καμένες λάμπες .
Λοιπόν , απομεσήμερο της Τετάρτης και καθώς γυρίσω στο σπίτι διαπιστώνω πως ο δημοτικός φωτισμός έκαιγε του καλού καιρού .
Άντε λέω , μάλλον πρόκειται για ρύθμιση ώρας .
Όχι , μου λένε , μετράμε λάμπες καμένες !!!
Καλά , δεν υπάρχει άλλος τρόπος εντοπισμού καμένων λαμπτήρων , δεν υπάρχει άλλη ώρα παρά ντάλα μεσημέρι με τα φώτα να καίνε ;
Μάλλον όχι .
Ελλάς το μεγαλείο σου !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.