Τροποποίηση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στο πλαίσιο των αγροτικών κινητοποιήσεων

16 Φεβρουαρίου, 2016 17:53 Επιμέλεια: /

agrotes

Σε συνέχεια προηγούμενου Δελτίου Τύπου, ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με νεότερες αποφάσεις της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, τροποποιούνται οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για σήμερα Τρίτη (16-02-2016), ως εξής:

Α) Λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων στην Π.Ε.Ο. Λάρισας-Βόλου (Διασταύρωση Κιλελέρ) η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από εναλλακτικές διαδρομές:

·         Κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Αθήνα από ώρα 14.00’ και για όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί όλα τα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, τα φορτηγά και τα λεωφορεία θα εκτρέπονται από τον ανισόπεδο κόμβο Κλειδί Ημαθίας (χ/θ 474+500) προς Βέροια (Εγνατία Οδός) – Κοζάνη και από εκεί μέσω Ε.Ο. Κοζάνης – Γρεβενών – Καλαμπάκας – Τρικάλων – Καρδίτσας θα κατευθύνονται στο Νέο Μοναστήρι Φθιώτιδας και από εκεί θα εισέρχονται ξανά στον Π.Α.Θ.Ε. είτε μέσω Ε.Ο. Φαρσάλων – Βόλου είτε μέσω Λαμίας.

·         Κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη από ώρα 15.30’ και για όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί όλα τα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, τα φορτηγά και τα λεωφορεία θα εκτρέπονται από τον ανισόπεδο κόμβο Μικροθηβών (χ/θ 295+700) και μέσω της Ε.Ο. Φαρσάλων – Βόλου θα κατευθύνονται στο Νέο Μοναστήρι Φθιώτιδας και από εκεί μέσω Καρδίτσας – Τρικάλων -Καλαμπάκας – Γρεβενών – Κοζάνης (Εγνατία Οδός), θα εισέρχονται στον Π.Α.Θ.Ε. από ανισόπεδο κόμβο Κλειδί Ημαθίας (χ/θ 474+500).

Β) Λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων στην Επ.Ο. Λάρισας-Αγιάς από ώρα 15.00’ και για όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί, όλα τα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα και τα φορτηγά μέχρι 3,5 τόνους που κινούνται από Πιερία προς Αθήνα, θα εκτρέπονται στον κόμβο Κορινού (χ/θ 445+500) και θα κινούνται μέσω της  Ε.Ο. Κατερίνης – Ελασσόνας – Τυρνάβου – Αμπελώνα – Γυρτώνης έως τον Α/Κ Γυρτώνης (χ/θ 390+700), όπου θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ. Όλα τα οχήματα που θα προέρχονται από Κατερίνη – Πλαταμώνα, θα κατευθύνονται προς Κατερίνη και θα ακολουθούν στη συνέχεια την παραπάνω διαδρομή. Όσα οχήματα εισέλθουν στην περιοχή ευθύνης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας θα αναστρέφονται από τον Α/Κ Αιγάνης και εν συνεχεία, επίσης μέσω Κατερίνης, θα εκτρέπονται κατάλληλα.

Για κάθε πληροφορία σχετική με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και την κίνηση των οχημάτων στο οδικό δίκτυο της Λάρισας, οι οδηγοί μπορούν να ενημερώνονται στα τηλέφωνα: 2410-683190, 2410-683169, 2410-683176, 2410-741453.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.