Τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν από το αστυνομικό προσωπικό της Γενικής Περιφερειακής Διεύθυνσης Θεσσαλίας παραδόθηκαν σε κοινωφελή ιδρύματα και σωματεία

admin
admin
23 Δεκεμβρίου 2014, 17:53

Την παράδοση πραγματοποίησαν οι Διευθυντές των Διευθύνσεων Αστυνομίας σε εκπροσώπους των ιδρυμάτων και σωματείων, οι οποίοι εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες και ευχές

Από το προσωπικό όλων των Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, πραγματοποιήθηκε, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, εθελοντική συγκέντρωση ειδών (τρόφιμα, είδη καθαριότητας, είδη ρουχισμού για παιδιά και ενήλικες κ.α.).

 

Τα συγκεντρωθέντα είδη προσφέρθηκαν σε κοινωφελή ιδρύματα και σωματεία των κατά τόπους νομών, ως μια συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης, συμπαράστασης και αναγνώρισης της προσφοράς και του έργου τους.

 

Συγκεκριμένα, τα είδη που συγκεντρώθηκαν παραδόθηκαν:

 

Από τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας  κ. Παναγιώτη Ντζιοβάρα στο Φιλανθρωπικό Σωματείο «Ιωάννης ο Χρυσόστομος».
Από τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας κ. Ιωάννη Τόλια στο Γηροκομείο Βόλου.
Από τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων κ. Αθανάσιο Γραβάνη στο παράρτημα Τρικάλων του «Ερυθρού Σταυρού».
Από τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας κ. Βασίλειο Καραπιπέρη στην Αντιδημαρχία Αλληλεγγύης Ειδικών Πληθυσμιακών και Κοινωνικών Ομάδων – Εθελοντισμού του Δήμου Καρδίτσας.
Οι εκπρόσωποι των ιδρυμάτων και σωματείων εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες και ευχές για την ευγενική αυτή προσφορά.

2_DCE 1_DCE 4_DCE

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .