Τριτοκοσμικές καταστάσεις στη Χρυσομηλιά – Γράφει αναγνώστης

2 Αυγούστου, 2016 22:30 Επιμέλεια: /

xrysomilia limata_DCE

Μένεις στην Χρυσομηλιά;

Πρώτον: μην διαννοηθείς να κάνεις φασίνα , να πλύνεις πιάτα ή ρούχα! Μην σου περάσει η παράλoγη ιδέα να κάνεις μπάνιο! ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΕΣ!!! Να σε λυπηθεί ο Θεός μην σε πιάσουν κοιλιακά προβλήματα και πρέπει να χρησιμοποιήσεις το καζανάκι της τουαλέτας!!!! Είμασταν στο » δόξα τω Θεώ κόβεται μόνο απόγευμα μέχρι το βράδυ το νερό», από χθες 1/8 περάσαμε στο » βοήθα Παναγιά δεν έχουμε νερό όλη μέρα».

Δεύτερον: μένεις σε μια συγκεκριμένη γειτονιά στην Χρυσομηλιά και θέλεις και δρόμο, θέλεις και αποκομιδή σκουπιδιών;;; Τι παράλογες απαιτήσεις!!!! Πρόσεχε!!! εάν το αυτοκίνητό σου είναι υπέρβαρο, δεν είναι σίγουρο ότι θα το αντέξει ο δρόμος!!! Πάρε παράδειγμα από τον Δήμο Καλαμπάκας. Αφού ο δρόμος δεν αντέχει , απλά δεν αφήνει το απορριματοφόρο να περάσει για αποκομιδή σκουπιδιών  σ” αυτήν την γειτονιά. Ο πιο κοντινός κάδος; περίπου στην πλατεία του χωριού , εκεί που πρέπει να αφήνεις καλού- κακού και το αυτοκίνητο και…. τα μπαγάζια και τα μπογαλάκια στον ώμο και δρόμο για το σπίτι.

Αναφορές και αιτήσεις στον Δήμο Καλαμπάκας εδώ και τουλάχιστον 3 χρόνια , μπήκαν στην εξέχουσα θέση που λέγεται κάλαθος των αχρήστων.

Άραγε περιμένουν να πέσει πρώτα ο δρόμος , όπως η γέφυρα στη Διάβα και όποιον πάρει ο Χάρος;;;

    Συμπέρασμα: νερό στα γκιούμια , σκουπίδια στο ρέμα και το αυτοκίνητο στην πλατεία , πόσες δεκατίες πίσω μας θυμίζουν όλα αυτά;

Δήμου Γιαννούλα

κάτοικος της αποκομμένης γειτονιάς της Χρυσομηλιάς

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.