Τριτοκοσμικές καταστάσεις στη Χρυσομηλιά – Γράφει αναγνώστης

admin
admin
2 Αυγούστου 2016, 22:30

Μένεις στην Χρυσομηλιά;

Πρώτον: μην διαννοηθείς να κάνεις φασίνα , να πλύνεις πιάτα ή ρούχα! Μην σου περάσει η παράλoγη ιδέα να κάνεις μπάνιο! ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΕΣ!!! Να σε λυπηθεί ο Θεός μην σε πιάσουν κοιλιακά προβλήματα και πρέπει να χρησιμοποιήσεις το καζανάκι της τουαλέτας!!!! Είμασταν στο » δόξα τω Θεώ κόβεται μόνο απόγευμα μέχρι το βράδυ το νερό», από χθες 1/8 περάσαμε στο » βοήθα Παναγιά δεν έχουμε νερό όλη μέρα».

Δεύτερον: μένεις σε μια συγκεκριμένη γειτονιά στην Χρυσομηλιά και θέλεις και δρόμο, θέλεις και αποκομιδή σκουπιδιών;;; Τι παράλογες απαιτήσεις!!!! Πρόσεχε!!! εάν το αυτοκίνητό σου είναι υπέρβαρο, δεν είναι σίγουρο ότι θα το αντέξει ο δρόμος!!! Πάρε παράδειγμα από τον Δήμο Καλαμπάκας. Αφού ο δρόμος δεν αντέχει , απλά δεν αφήνει το απορριματοφόρο να περάσει για αποκομιδή σκουπιδιών  σ’ αυτήν την γειτονιά. Ο πιο κοντινός κάδος; περίπου στην πλατεία του χωριού , εκεί που πρέπει να αφήνεις καλού- κακού και το αυτοκίνητο και…. τα μπαγάζια και τα μπογαλάκια στον ώμο και δρόμο για το σπίτι.

Αναφορές και αιτήσεις στον Δήμο Καλαμπάκας εδώ και τουλάχιστον 3 χρόνια , μπήκαν στην εξέχουσα θέση που λέγεται κάλαθος των αχρήστων.

Άραγε περιμένουν να πέσει πρώτα ο δρόμος , όπως η γέφυρα στη Διάβα και όποιον πάρει ο Χάρος;;;

    Συμπέρασμα: νερό στα γκιούμια , σκουπίδια στο ρέμα και το αυτοκίνητο στην πλατεία , πόσες δεκατίες πίσω μας θυμίζουν όλα αυτά;

Δήμου Γιαννούλα

κάτοικος της αποκομμένης γειτονιάς της Χρυσομηλιάς

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .