Τρία τροχαία σήμερα στην οδό Τρικάλων στην Καλαμπάκα

12 Δεκεμβρίου, 2015 13:00 Επιμέλεια: /

20151212_124317_DCE

Ίσως το πολύ κρύο που κάνει στην Καλαμπάκα τις τελευταίες ημέρες , ίσως τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κόσμος να συνετέλεσαν ώστε σήμερα στην Καλαμπάκα και στην οδό Τρικάλων να προκληθούν τρία τροχαία ατυχήματα.

Στο πρώτο Ι.Χ. εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα της κεντρικής πλατείας ( Ρήγα Φεραίου). Ευτυχώς από το πεζοδρόμιο δεν διέρχονταν κανείς και έτσι υπήρχαν μόνο υλικές ζημιές.

Λίγο αργότερα Ι.Χ. πέρασε στην αντίθετη πορεία και παρέσυρε δύο μηχανάκια και έναν πεζό , ευτυχώς χωρίς να τους τραυματίσει σοβαρά.

Και πριν ένα ακόμη φορτηγάκι Ι.Χ.παρέσυρε την πόρτα αυτοκκινήτου   , όταν ο οδηγός την άνοιξε για να κατέβη.

Για όλα τα περιστατικά ειδοποιήθηκε η Αστυνομία για να πράξει τα δέοντα.

20151212_124306_DCE

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.