Τρέχουμε στον Πηνειό

15 Μαΐου, 2015 08:16 Επιμέλεια: /

platanodasos 1_DCE

Με αυτό το σύνθημα ο δήμος Λαρισαίων  , σε συνεργασία με άλλους φορείς οργανώνουν και πραγματοποιούν κάθε χρόνο αυτήν την εποχή τον αγώνα λαϊκού δρόμου με ελεύθερη συμμετοχή και σκοπό αφενός την ανάδειξη του ποταμιού και αφετέρου την στήριξη του μαζικού λαϊκού αθλητισμού  τους .

Εν ριπή μνήμης , που λένε , μου ήρθε η εικόνα της παρόχθιας ζώνης στον δικό  μας Πηνειό  πριν από κάποιες δεκαετίες όπου διεξάγονταν Πανελλήνιοι αγώνες  ανωμάλου δρόμου ,αν δεν απατώμαι , και πόση διαφορετική ήταν εκείνη η εικόνα  του χώρου από την σημερινή .

Παράλληλα σκέπτομαι , με αφορμή το  σύνθημα «ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΗΝΕΙΟ» , πόσο επιτακτική είναι η ανάγκη παρέμβασης και προστασίας  της παρόχθιας ζώνης του Πηνειού  και πως οφείλουμε να μετατρέψουμε αυτόν τον χώρο σε έναν χώρο που θα αποτελεί στολίδι μοναδικό   για την περιοχή !!!

Μήπως να το σκεφτούμε ;

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.