Τραπέζι σε εκπαιδευτικούς λόγω συνταξιοδότησης

10 Νοεμβρίου, 2015 21:27 Επιμέλεια: /

DSD_2655_DCE

Τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμπάκας αλλά και αυτούς οι οποίοι συνταξιοδοτήθηκαν πριν μερικά χρόνια “τραπέζωσε” σήμερα το βράδυ στο ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ο πρώην διευθυντής και εκπαιδευτικός του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμπάκας κ. Κώστας Πρεβέντης.

Με αυτό το τρόπο ο κ. Πρεβέντης θέλησε να τους ευχαριστήσει όλους για την άψογη συνεργασία που είχαν όλα αυτά τα χρόνια.

Συγκίνηση και εναγκαλισμοί ακολούθηαν μετά τον μικρό χαιρετισμό του κ. Πρεβέντη με τους συναδέλφους του να του εύχονται τα καλύτερα στην σελίδα της ζωής του.

Το ίδιο ευχόμαστε και εμείς στο κ. Πρεβέντη ενώ τον ευχαριστούμε για την άριστη συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.