Τραγωδία χωρίς τέλος

25 Δεκεμβρίου, 2015 20:24 Επιμέλεια: /

Μετανάστες_Μεσόγειος_090611_DCE

Την ώρα που η Χριστιανική (;) Ευρώπη  γιορτάζει την γέννηση του Θεανθρώπου , ο οποίος γεννήθηκε στον στάβλο  , ζεστενόμενος   υπό των χνότων των αλόγων και των βοδιών , στο Αιγαίο συνεχίζεται η τραγωδία των μεταναστευτικών ροών , όπως πολιτογραφήθηκε το ανοσιούργημα που συντελεί ο πολιτισμένος κόσμος στην θερμή , λόγω τω  γεωπολιτικών και γεωστρατηγικών  παιχνιδιών που παίζονται , στο Αιγαίο .

Δεκαοκτώ άτομα μεταξύ των οποίων έξι παιδιά έχασαν τη ζωή τους προσπαθώντας να περάσουν με βάρκα από την Τουρκία στην Ελλάδα . Το  πλοιάριο  που ήταν υπερφορτωμένο και είχε αποπλεύσει από την  τοποθεσία Μπαντελμί της δυτικής Τουρκίας, ανατράπηκε από τα κύματα με αποτέλεσμα να συμβεί το μοιραίο .

Δεν ξέρω ποια αν μπορούμε να κοιμόμαστε  και να γιορτάζουμε καμώνοντας ότι δεν συμβαίνει τίποτα δίπλα μας , αλλά δεν μπορώ  να μην σχολιάσω ότι οι λαλίστατοι και  ευαίσθητοι Ευρωπαίοι  , ενώ δίνουν 3.5 δις στην Τουρκία να ελέγξει τις ροές  , ποιούν την νύσσα στην συνεχιζόμενη τραγωδία !!!  Αλλά αν νομίζουν ότι η Τουρκία έχει μπέσα , Τι να πω . Το θέμα όμως είναι ότι την νύφη την πληρώνει η Ελλάδα !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.