Τραγωδία χωρίς τέλος

Γρηγόρης Γ. Καλύβας
Γρηγόρης Γ. Καλύβας
25 Δεκεμβρίου 2015, 20:24

Την ώρα που η Χριστιανική (;) Ευρώπη  γιορτάζει την γέννηση του Θεανθρώπου , ο οποίος γεννήθηκε στον στάβλο  , ζεστενόμενος   υπό των χνότων των αλόγων και των βοδιών , στο Αιγαίο συνεχίζεται η τραγωδία των μεταναστευτικών ροών , όπως πολιτογραφήθηκε το ανοσιούργημα που συντελεί ο πολιτισμένος κόσμος στην θερμή , λόγω τω  γεωπολιτικών και γεωστρατηγικών  παιχνιδιών που παίζονται , στο Αιγαίο .

Δεκαοκτώ άτομα μεταξύ των οποίων έξι παιδιά έχασαν τη ζωή τους προσπαθώντας να περάσουν με βάρκα από την Τουρκία στην Ελλάδα . Το  πλοιάριο  που ήταν υπερφορτωμένο και είχε αποπλεύσει από την  τοποθεσία Μπαντελμί της δυτικής Τουρκίας, ανατράπηκε από τα κύματα με αποτέλεσμα να συμβεί το μοιραίο .

Δεν ξέρω ποια αν μπορούμε να κοιμόμαστε  και να γιορτάζουμε καμώνοντας ότι δεν συμβαίνει τίποτα δίπλα μας , αλλά δεν μπορώ  να μην σχολιάσω ότι οι λαλίστατοι και  ευαίσθητοι Ευρωπαίοι  , ενώ δίνουν 3.5 δις στην Τουρκία να ελέγξει τις ροές  , ποιούν την νύσσα στην συνεχιζόμενη τραγωδία !!!  Αλλά αν νομίζουν ότι η Τουρκία έχει μπέσα , Τι να πω . Το θέμα όμως είναι ότι την νύφη την πληρώνει η Ελλάδα !!!

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .