Τραγικό !!!

29 Ιουνίου, 2016 07:58 Επιμέλεια: /

Untitled7_DCE

Πρωτόγνωρες καταστάσεις , όπως γράφτηκε σχετικά , εξελίχθηκαν σε καταστήματα σούπερ μάρκετ μεγάλης εταιρείας καθώς μια σειρά παράγοντες που διασφάλιζαν την ομαλή λειτουργία  της προχώρησαν σε ένδικα μέτρα κατάσχεσης  προϊόντων  χρημάτων κ.λ.π  με την 1η Ιουλίου  να κρίνεται το μέλλον της επιχείρησης .«Δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται» , αλλά είναι τραγικό για όλους , επιχειρηματίες , εργαζόμενους , την οικονομία , την χώρα την ίδια , να παρατηρούνται τέτοια φαινόμενα . Λοιπόν , παρά τα όσα λέγονται περί εξόδου της χώρας από την κρίση τα πράγματα στην  πραγματική οικονομία δεν πάνε διόλου καλά με τάση περαιτέρω όξυνσης της κρίσης !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • ΟΧΙάς

    ΛΟΓΙΚΟ! Μετά το μεγάλο φαγοπότι των εξοπλιστικών, των Ολυμπιακών αγώνων και όχι μόνο, μετά το «λεφτά υπάρχουν», περάσαμε στην εποχή που ο Γιωργάκης μας καθησύχαζε ότι θα υπάρχει ένας εργαζόμενος σε κάθε οικογένεια, σήμερα οι φούξια αριστεροί οι σχιστομνημόνηδες μας λένε ένα πιάτο φαγητό για όλους, προσεχώς ομαδικοί τάφοι δωρεάν. Οι δε εκπρόσωποι του χειρότερου χθες (Κούλης, Φώφη) έχουν το θράσος και υπόσχονται ένα καλύτερο αύριο. Δαγκωτό Ουαγκαντούγκου

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.