Τους φταίνε οι άλλοι για την αργοπορία ;;

17 Μαρτίου, 2017 19:49 Επιμέλεια: /

vlcsnap-2017-03-17-19h45m21s547_DCE

Είχα  αρκετές ημέρες να επισκεφτώ την υπό κατασκευή γέφυρα της Διάβας και σήμερα το απόγευμα μετά από επικοινωνία με τον Αντιπεριφερειάρχη και την διαβεβαίωση ότι οι εργασίες πλέον γίνονται με γοργούς ρυθμούς , αποφάσισα να πάω.

Όταν ρώτησα τον υπεύθυνο του εργοταξίου πως πάνε οι εργασίες , αντιμετώπισα μια εχθρικότατη στάση που ειλικρινά με εξέπληξε , παρατηρώντας με για τους σχολιασμούς στο Ραδιόφωνο σχετικά με τις εργασίες .

Οι ευγενέστατοι μέχρι πρότινος υπεύθυνοι του εργοταξίου φαίνεται πως άλλαξαν στάση , προφανώς ενοχλούμενοι από την αγωνία των κατοίκων για το πότε θα τελειώσει η γέφυρα.

Και η ανησυχία αυτή θεωρείται ατόπημα αλλά και προσβολή !! προς τους κατασκευαστές που ήδη έχουν ξεφύγει από την ημερομηνία ( που οι ίδιοι είχαν δεσμευτεί ) διάβασης της γέφυρας,  ήδη τρείς μήνες τώρα.

Κοι δεν σας φταίνε ούτε οι Δημοσιογράφοι , ούτε οι κάτοικοι , ούτε ο καιρός ούτε οι πολιτικοί άρχοντες που έχουν εκτεθεί πολλές φορές μέχρι τώρα για την καθυστέρηση που παρατηρείται.

Κανένας κάτοικος ή Δημοσιογράφος δεν σταμάτησε το έργο ή σας δημιούργησε το παραμικρό πρόβλημα για καθυστέρηση. Αλλά ούτε ο καιρός ήταν τόσο κακός ( από τις πιο άνυδρες χρονιές για την ροή μεγάλης ποσότητας στην κοίτη του ποταμού) που να αιτιολογείται η καθυστέρηση.

Οι Δημοσιογράφοι είναι αρμόδιοι να ενημερώνουν τον κόσμο που ανησυχεί καθ’  ότι έχει κουραστεί 14 μήνες τώρα να διανύει 50 και 100 χιλιόμετρα την ημέρα για να πάει στην δουλειά ή τα παιδιά τους στα φροντιστήρια.  Είναι κρίμα να κατηγορείται αυτόν τον κόσμο για την αγωνία και το ενδιαφέρον για το πότε θα ολοκληρωθεί η γέφυρα.

Όσον αφορά το άτομό μου είμαι από του λίγους που συνιστούσα και συνιστώ υπομονή μέχρι να τελειώσει το έργο , αιτιολογώντας σας ότι πρόκειται για μια πρωτόγνωρη κατασκευή και η καθυστέρηση οφείλεται σε απρόβλεπτα που πρέπει να αντιμετωπίσετε.

Για να είμαστε όμως ειλικρινείς τα απρόβλεπτα θα έπρεπε να τα προβλέψετε ως κατασκευαστές και να μην δεσμεύστε με χρονοδιαγράμματα.

Κύριοι αφήστε εμάς να κάνουμε την δουλειά μας  και βοηθήστε μας να ενημερώνουμε τον κόσμο που η υπομονή που κάνει μέχρι σήμερα είναι αξιέπαινη.

Και μην ξεχνάτε ότι οι κριτικές μας προς εσάς ήταν οι καλύτερες από την πρώτη στιγμή .

Μην κάνετε κινήσεις  να μας αλλάξετε άποψη επ’ αυτού.

                                                                                                                               Βαγγέλης  Γκιάτας

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.