Τους ένωσε το Προεδρικό Διάταγμα !!!

Βαγγέλης Γκιάτας
Βαγγέλης Γκιάτας
21 Ιουνίου 2017, 08:11

Σε ουζερί της Καλαμπάκας εθεάθησαν χθες βράδυ οι κκ. Σακελλαρίου και Θωδωρής Αλέκος , μετά από ένα μεγάλο διάστημα που οι δύο φίλοι δεν είχαν και ιδιαίτερες σχέσεις.

Οι πρώην συνεργάτες δεν είχαν κουβεντιάσει καθόλου την απόφαση του δευτέρου να ανακοινώσει την κάθοδο του στις ερχόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές , και ο κος Σακελλαρίου δεν έχει ανοίξει ακόμη τα χαρτιά του για το τι θα πράξει στο μέλλον.

Χθες το βράδυ μετά την συνεδρίαση της ομάδας Σακελλαρίου , συνκάθησαν στου ¨Τσουκάτου¨ και ήπιαν τα ουζάκια τους συζητώντας κυρίως για το Προεδρικό Διάταγμα.

Αν κρίνουμε από τα λεγόμενα του κου Σακελλαρίου χθες στο Ράδιο Σταγών και από την επιστολή του κου Αλέκου στα Τοπικά ΜΜΕ σε ότι αφορά το Π.Δ.  , φαίνεται ότι οι δύο Άνδρες συμφωνούν σε πολλά.

Αλλά πως θα μπορούσε να ήταν διαφορετικά τα πράγματα αφού οι δύο Πολιτικοί συνεργάστηκαν πολλά χρόνια και αυτό που τους έδενε ήταν  ότι έχουν πολλές  κοινές απόψεις …..

sakellarioy + alekos (1) sakellarioy + alekos (3)

  • ΟΧΙάς

    Αλέκο ο υποψήφιος δήμαρχος πρέπει να μην θολώνει ούτε προς τα έξω το στίγμα του ούτε να τα «τσούζει» για να γίνει αρεστός.
    Γιατί σταδιακά καταρρακώνει την αξιοπιστία του κι ευνοεί τους λαϊκίστικες του χειρότερου χθες και ξυπνά εφιάλτες. Αλλά κυρίως διότι συχνά προκαλεί σύγχυση στην κοινή γνώμη με αποτέλεσμα η τελευταία να σου ρίξει κόκκινη κάρτα.

ΣΧΕΤΙΚA AΡΘΡΑ
Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .