Του χρόνου !!

1 Μαΐου, 2015 09:27 Επιμέλεια: /

osioi pateres 2008 3_DCE

Ο  Νομός   μας υποδέχεται  με χαρά  στις 9- 10 Μαίου  τον προκαθήμενο  της Εκκλησίας  της Ελλάδος ο οποίος  συμμετέχει στις λατρευτικές  ακολουθίες  για τον Πολιούχο  Άγιο Βησσαρίωνα  .

θα έχει προηγηθεί  βεβαίως το εορταστικό  τριήμερο  στην μνήμη  των  οσίων  Μετεωριτών  Πατέρων  με επίκεντρο  τον  ομώνυμο  περίλαμπρο Ναό και εκείνο που με δημιουργεί μια πρώτη  σκέψη είναι ότι  ενώ πέρασαν τόσα χρόνια από την εκλογή του κ. Ιερωνύμου  στον Αρχιεπισκοπικό θρόνο , εντούτοις  δεν ήρθε στα Μετέωρα την μέρα που η πόλη και η περιοχή ενθυμούνται και πανηγυρίζουν τους όσιους Μετεωρίτες  Πατέρες .

Είθε αυτό να γίνει του χρόνου αφού βεβαίως η μέρα της μνήμης  τους πάρει πανηγυρικό χαρακτήρα με την παρουσία της πολιτειακής , πολιτικής και Θρησκευτικής  ηγεσίας  , καθώς η αγία και πάνσεπτος λιθόπολις αποτελεί ένα από τα τρία σημαντικότερα κέντρα της Ορθοδοξίας (Άγιον  Όρος , Μονή Αικατερίνης  Σινά , Μετέωρα ) .

Οι προτάσεις υπάρχουν , ας τις κάνουμε πράξη !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.