Τώρα τα ανακάλυψαν όλα οι Ρώσοι

Γρηγόρης Γ. Καλύβας
Γρηγόρης Γ. Καλύβας
27 Νοεμβρίου 2015, 08:20

Σύμφωνα με έκτακτη είδηση  τουρκικών εφημερίδων (Yeni Şafak , Sabah) η ρωσική Δούμα  ετοιμάζει να επιδώσει αίτημα προς την Τουρκιά να δοθεί στην ορθόδοξη χριστιανική λατρεία  το μεγάλο  σύμβολο του Χριστιανισμού και της Ορθοδοξίας,  η Αγιά Σοφιά της Πόλης ,  ως ελάχιστη  αποζημίωση για την ύπουλη και προκλητική κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους . Το καταπληκτικό και ιστορικό αυτό αίτημα της ρωσικής Δούμας, ανακοινώσε ο Ρώσος βουλευτής, Sergey Gavrılov, σαν προϋπόθεση για να εξομαλυνθούν οι ήδη πολύ τεταμένες σχέσεις μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας μετά από το επεισόδιο .

Και το ερώτημα είναι  , γιατί τώρα όλες αυτές οι ανακαλύψεις για την συμπεριφορά της Τουρκίας η οποία ιστορικά πάντα τέτοια  και απαράλλακτη ήταν ; Βέβαια οι διεθνείς σχέσεις , ως γνωστόν , ποτέ δεν στηρίζονται στο δίκαιο και στο ηθικό  καθώς εκείνο που πρυτανεύει είναι τα συμφέροντα , οι γεωπολιτικές και γεωστρατηγικές  επιδιώξεις .

Όταν η Ελλάδα για δεκαετίες μιλάει για συνεχή απειλή   και για παραβιάσεις   του  διεθνούς  δικαίου  και των  συνθηκών   που το διέπουν  από την γείτονα  , κανένας δεν θέλει να καταλάβει  . Ας ελπίσουμε τα αποκαλυπτήρια αυτά για τον πραγματικό  ρόλο και την στάση της Τουρκίας , θα αλλάξει πολλά στο διεθνές σύστημα !!!

Τα σχόλια είναι κλειστά.

ΣΧΕΤΙΚA AΡΘΡΑ
Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .