Τώρα τα ανακάλυψαν όλα οι Ρώσοι

27 Νοεμβρίου, 2015 08:20 Επιμέλεια: /

agia_sofia_exo_DCE

Σύμφωνα με έκτακτη είδηση  τουρκικών εφημερίδων (Yeni Şafak , Sabah) η ρωσική Δούμα  ετοιμάζει να επιδώσει αίτημα προς την Τουρκιά να δοθεί στην ορθόδοξη χριστιανική λατρεία  το μεγάλο  σύμβολο του Χριστιανισμού και της Ορθοδοξίας,  η Αγιά Σοφιά της Πόλης ,  ως ελάχιστη  αποζημίωση για την ύπουλη και προκλητική κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους . Το καταπληκτικό και ιστορικό αυτό αίτημα της ρωσικής Δούμας, ανακοινώσε ο Ρώσος βουλευτής, Sergey Gavrılov, σαν προϋπόθεση για να εξομαλυνθούν οι ήδη πολύ τεταμένες σχέσεις μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας μετά από το επεισόδιο .

Και το ερώτημα είναι  , γιατί τώρα όλες αυτές οι ανακαλύψεις για την συμπεριφορά της Τουρκίας η οποία ιστορικά πάντα τέτοια  και απαράλλακτη ήταν ; Βέβαια οι διεθνείς σχέσεις , ως γνωστόν , ποτέ δεν στηρίζονται στο δίκαιο και στο ηθικό  καθώς εκείνο που πρυτανεύει είναι τα συμφέροντα , οι γεωπολιτικές και γεωστρατηγικές  επιδιώξεις .

Όταν η Ελλάδα για δεκαετίες μιλάει για συνεχή απειλή   και για παραβιάσεις   του  διεθνούς  δικαίου  και των  συνθηκών   που το διέπουν  από την γείτονα  , κανένας δεν θέλει να καταλάβει  . Ας ελπίσουμε τα αποκαλυπτήρια αυτά για τον πραγματικό  ρόλο και την στάση της Τουρκίας , θα αλλάξει πολλά στο διεθνές σύστημα !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.