Για το νερό του Χωριού τους – Τον Δήμαρχο Καλαμπάκας επισκέφτηκαν οι Μαυρελιώτες

26 Ιουνίου, 2015 09:33 Επιμέλεια: /

DSCF0345_DCE

Συνεχίζονται οι προσπάθειες των Μαυρελιωτών για να λύσουν το συντομότερο το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν και σχετίζεται με την έλλειψη πόσιμου νερού στο δίκτυο των σπιτιών τους.
Για τον σκοπό αυτό έχει συσταθεί τριμερής επιτροπή που απέστειλε υπομνήματα σε πολιτικούς παράγοντες , εκθέτοντας το πρόβλημα και προτείνοντας τρόπους για την επίλυση. Μάλιστα πριν λίγες ημέρες το θέμα έφτασε μέχρι την Βουλή μετά από ερώτηση που κατέθεσαν βουλευτές του ΚΚΕ. Συνάμα και κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ και ο Δήμαρχος Καλαμπάκας επισκέφτηκαν την περιοχή για να διαπιστώσουν και οι ίδιοι ότι υπάρχει πρόβλημα σοβαρό.
Επισκέφτηκαν τον Δήμαρχο
Σήμερα το πρωί η επιτροπή αγώνα αλλά και κάτοικοι τοι Μαυρελίου επισκέφτηκαν τον Δήμαρχο Καλαμπάκας κο Σινάνη και για μιάμιση ώρα συνομίλησαν μαζί του ψάχνοντας τρόπους για να λύσουν το πρόβλημα.
Εξερχόμενοι ανέφεραν ότι στο πρόσωπο του Δημάρχου Καλαμπάκας βρήκαν έναν σύμμαχο που από κοινού θα αναζητήσουν την πιο καλή και σύντομη λύση.
Μιλώντας στην στήλη μας ο κος Σιακαβάρας Δημήτριος ανέφερε ότι μετά την δημοσιοποίηση του θέματος και τις επισκέψεις στο χωριό τους , πείστηκαν και οι πιο δύσπιστοι ότι το πρόβλημα υφίσταται.
Η ανάδειξη και η παραδοχή του προβλήματος ( κατά τον κο Σιακαβάρα) είναι μια σφαλιάρα στους παλαιότερους παράγοντες του χωριού που δεν μπόρεσαν 40 χρόνια τώρα να αναδείξουν το πρόβλημα.
Θα ξαναγίνει ακόμη μια συνάντηση τις επόμενες ημέρες μεταξύ Δήμου και Κατοίκων όπου θα αποφασιστεί ποια από τις λύσεις που προτείνονται θα επιλεγεί.
Να αναφέρουμε ακόμη ότι πριν λίγες ημέρες εταιρία εμφιαλωμένου νερού προσέφερε 2500 φιάλες για τους κατοίκους Μαυρελίου. Οι κάτοικοι ευχαρίστησαν τους προσφέροντες , όμως δεν επιθυμούν τέτοιες προσφορές ( ζητιανόνερο !!) αφού υπάρχει μια βρύση στο χωριό τους και νερό για πόση προμηθεύονται από αυτήν .

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.