Τώρα στη κεντρική πλατεία Καλαμπάκας – Ξεκίνησε η συλλογή από καπάκια για την αγορά αμαξιδίου για το μικρό Βασίλη

10 Μαρτίου, 2016 11:46 Επιμέλεια: /

DSCF5225_DCE

Συλλογή από καπάκια πραγματοποιείται αυτή την ώρα και μέχρι τη μία το μεσημέρι στη κεντρική πλατεία της Καλαμπάκας με σκοπό την αγορά αμαξιδίου για το μικρό Βασίλη.

Αντιπροσωπεία  του  Συλλόγου   Ατόμων  με  Αναπηρία  Ν. Τρικάλων  << Η  ΑΡΩΓΗ>> βρίσκεται ήδη στη πλατεία όπου υποδέχονται το κόσμο που θέλει να συμμετάσχει σε αυτή την προσπάθεια.

Στην προσπάθεια αυτή συμμετέχουν και μαθητές από τα σχολεία της Καλαμπάκας που μαζί με τους δασκάλους τους αφήνουν για λίγο τα μαθήματα για να παραδώσουν τα καπάκια τα οποία συνέλεξαν.

Μέσα από το stagonnews απευθύνουμε κάλεσμα σε όλους όσους μπορούν να βοηθήσουν να μεταβούν  στην πλατεία και να αφήσουν έστω και ένα καπάκι έτσι ώστε να μπορέσει να πραγματοποιηθεί η αγορά αμαξιδίου για το μικρό Βασίλη.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.