Τώρα – Σύσκεψη στο Δημαρχείο μεταξύ Δημάρχου, Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και των αρχηγών όλων των παρατάξεων με θέμα την πιθανή δημιουργία Hot Spot στη Καλαμπάκα

18 Απριλίου, 2016 14:28 Επιμέλεια: /

DSC_9528_DCE

Σύσκεψη πραγματοποιείται αυτή την ώρα στο γραφείο του Δημάρχου Καλαμπάκα με θέμα για συζήτηση την  πιθανή δημιουργία Hot Spot στη Καλαμπάκα και συγκεκριμένα στο 4ο χιλ. της Ε.Ο. Καλαμπάκας – Τρικάλων.

Στην σύσκεψη συμμετέχουν οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ του Νομού Τρικάλων κυρία Δριτσέλη και κ. Σιμορέλης και οι επικεφαλής όλως των παρατάξεων της αντιπολίτευσης, κ. Σκελλαρίου, κ. Κεραμίδας, κυρία Χαρτοπούλου και κ. Ζιάκας.

Να θυμίσουμε πως με δηλώσεις του στο Ράδιο Σταγών ο  Δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Σινάνης είχε τεθεί αντίθετος στην δημιουργία του Hot Spot κάτι το οποίο θα υποστηρίξει και στην σημερινή σύσκεψη.

Αναλυτικότερα σε επόμενο άρθρο.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.