Τώρα συνεννόηση ;

11 Μαρτίου, 2016 07:50 Επιμέλεια: /

agorastos kede 1_DCE

Την ανάγκη εθνικής συνεννόησης  και συνεργασίας αναδεικνύει η διοίκηση  της Κ.Ε.Δ.Ε σε ότι αφορά  το προσφυγικό  βάζοντας ως προϋπόθεση  την άμεση  αντικατάσταση του  κ. Γ. Μπαλάφας από συντονιστή  της συνεργασίας μεταξύ Δήμων και Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής.

«…Δεν εμπιστευόμαστε τους υβριστές των Δημάρχων H Αυτοδιοίκηση Α’ Βαθμού ξεκαθάρισε από την πρώτη στιγμή ότι θα συμμετάσχει με όλες τις δυνάμεις της στη διαχείριση του προσφυγικού προβλήματος, γιατί θεωρεί ότι αποτελεί πρώτα και πάνω από όλα ανθρωπιστικό πρόβλημα. Σε αυτή την κρίσιμη για την Πατρίδα μας περίσταση , απαιτείται από όλους υπευθυνότητα, αξιοπιστία και σοβαρότητα…» , υπογραμμίζει η ΚΕΔΕ αναμένοντας πρωτοβουλίες από τον Πρωθυπουργό . Αν τώρα που μας πείρε το νερό σβάρνα ακόμα μιλάμε για εθνική συνεννόηση , τότε ζήτω που καήκαμε !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.